defacto_panorama
SAS linje mellan Arlanda-Hong Kong utgår från och med i höstFoto: Pressbild/Swedavia

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

SAS har sedan starten av linjen haft problem med lönsamheten och nu väljer man att flytta från Arlanda till Köpenhamn där det blir avgångar fem dagar i veckan. SAS avser dock ha bra anslutningar till flighten från Arlanda. Flytten har ingen koppling till eventuell flygskatt enligt det pressmeddelande som SAS skickat ut. Tidigare gick Norwegian ut och sa att flygskatten var en orsak till att man lade ner två långlinjer. 28:e oktober startar den nya rutten från Kastrup till Hong Kong. I samband med det upphör linjen från Arlanda.

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

vuxenutbildning2

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

sap_valet2018
steningeslottsommar
sportfiskebanner2
socialutmarkelse

Näringslivslunch i Kulturlänken

Näringsliv Kommunen tappar i olika näringslivsrankingar men i samband med näringslivslunchen som hölls på tisdagen framkom en bild om lönsamma företag med potential för mer.

Ny linje från Norwegian trots flygskatten

Näringsliv Norwegian som tidigare i veckan deklarerade att man slutar flyga till två destinationer i USA från Arlanda lanserar nu en ny rutt mellan Arlanda-Tallin: - Vi kommer ha viss kapacitetsökning i Sverige i år men en större kapacitetsökning kommer till grannländerna, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmberg Jacobsson till Dagens Industri.

forskontor
outsider_moderat
Norra Redovisningshuset
veterankraft_standard
objekt4
outsider_defacto
vuxentutbildning
nfc_vinter
connys
yearlingsales
sap_outsider
objekt2
sigtunavatten_standard
val2018
objekt3