centrum_panorama2020
Foto: Pressbild/Swedavia

SAS lanserar rutt till Warszawa

SAS expanderar från Arlanda med direktlinje till Warszawa med start i vår.

centrum_artikel

1:a maj startar SAS sin direktlinje mellan Arlanda-Warszawa. Detta med anledning av ett stort intresse för affärsresandet men även nöje och familjeresor till den polska huvudstaden.
– Vi välkomnar satsningen som SAS gör på Stockholmsregionen genom att öppna ytterligare en utrikeslinje från Arlanda. Den nya linjen ökar tillgängligheten mellan två snabbt växande ekonomiska centrum och är viktig för både affärs- och privatresenärer åt båda håll. Intresset för Polen växer alltmer och Warszawa ökar i attraktivitet. Likaså möter linjen en ökad efterfrågan från polska resenärer som besöker den växande Stockholmsmarknaden i affärer eller som besöksdestination, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Rutten trafikeras två gånger om dagen på vardagar och en gång på söndagar:
– Vi är glada över att kunna erbjuda ytterligare en rutt med en attraktiv tidtabell som förbinder Warszawa med Skandinavien direkt från Arlanda. Länkarna mellan de två regionerna är starka och vi är glada över att kunna öka vårt erbjudande till det stora antalet affärsresenärer, säger Karl Sandlund, Executive Vice President Commercial på SAS.

2020_helsida
speedy_helsida

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Näringsliv Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

happyhomes_2019
EXTRA

Mikael Andersson avgår som VD på Märsta Förenade

Näringsliv Mikael Andersson lämnar som VD på Märsta Förenade efter 8 år: -Efter snart 8 fantastiska år som VD är det nu dags för mig att lämna över rodret, både Märsta Förenade och jag själv behöver nu fokusera på nya utmaningar, säger han i ett uttalande.

centrum_helsida2020
connys_helsida
defacto_helsida
salong_elisabeth_helsida
sportlov_sigtuna
teatergrillen_helsida
oppning_salongelisabeth_outsider
teatergrillen_outsider
connys
sportlov_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
nrh