defacto_pan2020
Foto: Pressbild/Swedavia

SAS lanserar rutt till Warszawa

SAS expanderar från Arlanda med direktlinje till Warszawa med start i vår.

1:a maj startar SAS sin direktlinje mellan Arlanda-Warszawa. Detta med anledning av ett stort intresse för affärsresandet men även nöje och familjeresor till den polska huvudstaden.
– Vi välkomnar satsningen som SAS gör på Stockholmsregionen genom att öppna ytterligare en utrikeslinje från Arlanda. Den nya linjen ökar tillgängligheten mellan två snabbt växande ekonomiska centrum och är viktig för både affärs- och privatresenärer åt båda håll. Intresset för Polen växer alltmer och Warszawa ökar i attraktivitet. Likaså möter linjen en ökad efterfrågan från polska resenärer som besöker den växande Stockholmsmarknaden i affärer eller som besöksdestination, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Rutten trafikeras två gånger om dagen på vardagar och en gång på söndagar:
– Vi är glada över att kunna erbjuda ytterligare en rutt med en attraktiv tidtabell som förbinder Warszawa med Skandinavien direkt från Arlanda. Länkarna mellan de två regionerna är starka och vi är glada över att kunna öka vårt erbjudande till det stora antalet affärsresenärer, säger Karl Sandlund, Executive Vice President Commercial på SAS.

coronakrisen

Varslad hotellpersonal erbjuds jobb i omsorgen

Näringsliv Choicekedjan med tre hotell i kommunen lånar ut sin personal till omsorgsföretaget Attendo: - Vår grundfilosofi i Nordic Choice handlar om att bidra med lösningar på samhällets stora utmaningar, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

speedy_helsida
#hålligångsigtunakommun

Johan hjälper oroliga företagare

Näringsliv På Norra Redovisningshuset får man just nu in många frågor från oroliga företagare: - Vi har flera kunder som står inför stora utmaningar nu, med tanke på Corona krisens inverkningar på företagen och personalen.

festspec_corona_helsida
happy_homes_mars
2020_helsida
defacto_helsida
salong_elisabeth_helsida
centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida

Så deklarerar du smartast

Ekonomi Nyligen damp deklarationen ner i kommuninvånares brevlådor eller e-brevlådor, Norra Redovisningsbyråns ägare Johan Sandberg ger råd för en smidig deklaration.

nrh
festspec_corona_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider