panorama_centrum

SAS lanserar nya destinationer i vinter

SAS utökar turer och lägger till fler destinationer i vintern program.

SAS fortsätter utöka sitt destinationsnät samt att lägga till fler turer till några av de befintliga destinationer. Bland annat rör det sig om fler avgångar till London och Manchester. De nya rutterna som startar från Arlanda är till Kiev, Teneriffa samt Madeira. Totalt från Arlanda kommer SAS ha över 60 destinationer under vintern 2021-22.

logistik_sigtuna_helsida
nationaldag_helsida
retro_helsida
connys_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

mp_helsida_april

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

defacto_helsida
2020_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

centrum_sommar2022_helsida
helsida
liber_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

retro_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
outsider
nrh
swedol_outsider
logistik_outsider
nationaldag_out
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
connys