moderaterna_panorama

SAS lägger in linje till Kanada

SAS utökar linjenätet från Arlanda med en linje till Toronto med start i juni.

SAS har startat upp med ett stort antal linjer sedan i somras, nya linjer läggs in kontinuerligt och nu kommer en satsning på Arlanda-Toronto i Kanada. Det är första gången man kan flyga direkt mellan Sverige och Kanada dessutom. Linjen trafikeras med fyra avgångar i veckan. Bakgrunden är en stark svensk koppling till Kanada med cirka 200 svenska företag med kontor i Kanada. Även koppling till NHL och friluftsliv spelar in i etableringen.
– SAS nya linje till Toronto är efterlängtad. Linjen förbättrar tillgängligheten till Nordamerika och är ett viktigt tillskott till Arlandas befintliga linjeutbud och ett tydligt tecken på Stockholms starka position. Nordamerika är en av Sveriges största handelspartners och det finns ett stort utbyte med Kanada. Detta är goda nyheter för både näringsliv och besöksnäring, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Kommersiell Utveckling på Swedavia.

mp_helsida_april

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

ewas_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

2020_helsida
liber_helsida
marinan_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
marina_outsider
nrh
mp_outsider2022
ewas_outsider
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
swedol_outsider