centrum_panorama2020
Foto: Pressbild

SAS igång med fler linjer

SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

SAS har tidigare meddelat att de avser skala upp sin trafik från 15 till 30 plan. På fredagen kom besked om nya linjer till och från Arlanda. Utrikes med start redan om en vecka är rutter till Aten och Palma, på midsommardagen går det plan till och från Nice och Thessaloniki.
– I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer: Palma i Spanien, Nice i Frankrike, samt Aten och Thessaloniki i Grekland. Inrikes Sverige återupptar SAS nu rutter till Visby och Östersund, meddelar SAS.

festspec_host2020_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

2020_helsida
boisigtuna
defacto_helsida
kcbygg_aug_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
nrh
swedol_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_host2020_outsider