fastpartner_sommar2
Jorge Castro, marknadschef på ABS Wheels. Foto: Pressbild/ABS Wheels

SAS i samarbete med lokalt däckföretag

SAS och lokala däckföretaget ABS Wheels har inlett ett samarbete som innebär att man får poäng om man handlar däck via SAS Eurobonus.

Drygt 400 intjänade poäng till SAS Eurobonus om man handlar däck av ABS Wheels i Arlandastad. I ett pressmeddelande skriver ABS Wheels att man är glada att vara med i programmet bland anslutna butiker som Cdon, Apple och Gymgrossisten.
– Däck och fälgar är en sällanköpvara och det här passar perfekt in på den målgruppen som vill samla en slant innan avresa, uppger Jorge Castro, Marknadsansvarig på ABS Wheels

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

sportfiskebanner2

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

steningeslottsommar
happy_homes_juli
socialutmarkelse
sap_valet2018

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Näringsliv Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

Näringslivslunch i Kulturlänken

Näringsliv Kommunen tappar i olika näringslivsrankingar men i samband med näringslivslunchen som hölls på tisdagen framkom en bild om lönsamma företag med potential för mer.

nfc_vinter
sap_outsider
veterankraft_standard
forskontor
yearlingsales
sigtunavatten_standard
outsider_moderat
connys
outsider_defacto
Norra Redovisningshuset
val2018
vuxentutbildning