bostadsformedling
Jorge Castro, marknadschef på ABS Wheels. Foto: Pressbild/ABS Wheels

SAS i samarbete med lokalt däckföretag

SAS och lokala däckföretaget ABS Wheels har inlett ett samarbete som innebär att man får poäng om man handlar däck via SAS Eurobonus.

centrum_artikel

Drygt 400 intjänade poäng till SAS Eurobonus om man handlar däck av ABS Wheels i Arlandastad. I ett pressmeddelande skriver ABS Wheels att man är glada att vara med i programmet bland anslutna butiker som Cdon, Apple och Gymgrossisten.
– Däck och fälgar är en sällanköpvara och det här passar perfekt in på den målgruppen som vill samla en slant innan avresa, uppger Jorge Castro, Marknadsansvarig på ABS Wheels

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

sommarlov_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

studeravidare_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

speedy_helsida
studenten2020_helsida
kcbygg_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

speedy_outsider
sommarlov_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider