center_pan21
Foto: SAS

SAS fyllde 75 år

SAS firade 75 år på söndagen, 1/8.

I söndags fyllde SAS 75 år, då bildades nämligen bolaget som under stor del av sin tid varit det dominerande flygbolaget på Arlanda. SAS har som målsättning att transportera människor till och från Skandinavien och ägs bland annat av svenska och danska staten som har 14,8 procent av aktierna vardera. Ett gammalt SAS-plan finns att skåda i Arlandasamlingar i en av Arlandas hangarer.

eldsjal-helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
bostad_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
andersojag

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

mp_host_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
andersojag_outsider
centrum_sommar_out
nrh
swedol_outsider
eldsjal-outsider
mp-outsider