moderaterna_panorama

SAS fortsätter satsa från sommaren

SAS fortsätter etableringar från Arlanda och i sommar är det bland annat Warsawa som läggs till i linjenätet.

SAS presenterade förra veckan linjenätet för sommaren, det blir över 600 flygningar i veckan från Skandinavien. Från Arlanda finns från och med sommaren nästan 70 destinationer, man kommer lansera nytt till Warsawa med två dagliga avgångar och Arlanda-Luleå får ytterligare avgångar. Enligt SAS har efterfrågan ökat och sommarens program med SAS innehåller totalt 120 direktlinjer från Skandinavien. Störst är fortsatt Kastrum med cirka 80 avgångar.

mp_helsida_april

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

marinan_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

connys_helsida
ewas_helsida
2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
liber_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
marina_outsider
moderat_outsider
connys
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022