moderaterna_panorama

SAS flyger charter åt Apollo

SAS och Apollo tecknar avtal om att SAS ska flyga charter för Apollo under 2022.

SAS och Apollo är överens om ett avtal gällande charter för 2022. Avgångar från ett 20-tal flygplatser runt om i Sverige, Norge och Danmark omfattas, däribland Arlanda. Det rör sig om totalt 15 000 passagerare. Apollos charter kommer att fluga med Airbus A320 till destinationer i Grekland, Kroatien, Cypern, Albanien och Turkiet.
– Samarbetet med Apollo är SAS största avtal med en charteroperatör och det totala kontraktsvärdet uppgår till cirka 3,4 miljarder SEK för de tre första åren, uppger SAS i ett pressmeddelande.
SAS har tidigare lanserat ett sparpaket som väntas påverka anställda hos bolaget på Arlanda. Något som märsta.nu tidigare berättat om.
marinan_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

ewas_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

2020_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
mp_outsider2022
connys
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider