centrum_panorama2020
Foto: Pressbild

SAS får statligt stöd

SAS får statligt stöd av regeringarna i Danmark och Sverige.

SAS och övrig flygverksamhet är hårt drabbat av coronapandemin, nu har regeringarna Danmark och Sverige lagt propositioner om finansiellt stöd på 12,5 miljarder för att SAS ska kunna finansieras fram till 2022 då volymerna i flygtrafiken beräknas återgått till nivåer som rådde innan covid-19.
– SAS fortsätter att föra en dialog med den svenska och danska regeringen och andra utvalda intressenter, för att enas om villkoren för deras deltagande. SAS fortsätter också ansträngningarna för att säkra stöd från den norska staten. Målet är att presentera ytterligare uppgifter före slutet av juni, skriver SAS i ett pressmeddelande.

Gustav Hemming (C), tillväxtregionråd i Region Stockholm, kommenterar regeringens beslut om SAS och de 3,15 miljarderna till Swedavia
– Strategin är alltför tillbakalutad. Det centrala måste vara att konkret säkra en bra tillgänglighet i form av direktförbindelser med viktiga affärsdestinationer i takt med att världen öppnar upp. Mitt intryck är att danskarna och norrmännen arbetar mycket aktivt och offensivt, och risken är att Arlanda blir en tredje klassens flygplats i en nordlig avkrok vilket skulle skada vårt näringsliv, vår konkurrenskraft och i förlängningen vårt välstånd.

boisigtuna

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

2020_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
festspec_host2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
swedol_outsider
nrh
festspec_host2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider