centrum_panorama
Foto: Genrebild/SAS

SAS etablerar linje till Israel

SAS meddelar att de från och med i höst startar en ny linje mellan Arlanda och Eilat i Israel.

En tur i veckan blir det till Eilat i södra Israel för SAS. Enligt SAS ska linjen vara efterfrågad bland svenska resenärer. SAS kommer från och med 28:e oktober att trafikera rutten till 24:e mars 2018.
– SAS fortsätter att starta nya linjer till populära destinationer för att förbättra utbudet till våra resenärer. Vi följer nu upp några av våra senaste nyheter med en ny direktlinje till Eilat, som svenska turister rest till i flera decennier, säger Anders Wahlström, försäljningschef Sverige.

magget_v16
happy_homes_sommar
sommarannons

Widforss Jakt & Natur har öppnat

Näringsliv Widforss Jakt & Natur har nu flyttat in i Stenladan i Steninge slott, det är den första av flera satsningar i Stenladan som ska bli som ett centrum för nya Steninge slottsby.

varumarke_defacto_sommar
Årets Lärling

Lång resa för Hassan – Från flykting till prisad

Näringsliv Hassan Aal Hasoon kom till Sverige för tio år sedan, trots utbildningen som elektriker tog det lång tid innan han kom in på arbetsmarknaden, nu är han dock prisad elektriker hos Sandströms El, rapporterar tidningen Elinstallatören på sin hemsida.

Årets Företagare

Marianne blev Årets företagare

Näringsliv Marianne Tornvall på Mälarens Smådjursklinik utsågs till Årets företagare i samband med en högtidsmiddag på Hotell Kristina i Sigtuna.

midsommar
odenvagen5
jerusalemkebab
lions_standard
Norra Redovisningshuset
satunavagen22a
colorama_jan
arkaden_outsider
skolbacken33
cricketklubben
connys
Frisyr – Standard
standard_ridskola
jan_nfc
blimedlem
Festspecialisten – Standard