moderat_sommar
Foto: Genrebild/SAS

SAS etablerar linje Arlanda-Beirut

Med start 30:e juni kommer SAS att flyga mellan Arlanda och Libanons huvudstad Beirut: - Vi ser en ökad efterfrågan på resor till Beirut från Skandinavien och det är glädjande att vi nu kan erbjuda en attraktiv tidtabell för våra resenärer från Arlanda.

centrum_artikel

Två gånger i veckan från och med 30:e juni kommer SAS att flygga mellan Arlanda-Beirut. Beirut anses vara en populär destination får Sverige och Skandinavien och har ökat kraftigt bland resenärer från Stockholm de senaste tre åren. De flesta som reser till Beirut får Sverige är privatresenärer som ska besöka släkt och vänner. Men turismen är på frammarsch i Libanon:
– Vi ser en ökad efterfrågan på resor till Beirut från Skandinavien och det är glädjande att vi nu kan erbjuda en attraktiv tidtabell för våra resenärer från Arlanda. Beirut är ett spännande semestermål samtidigt som många i Skandinavien också har en anknytning till regionen, säger Karl Sandlund, EVP Commercial, SAS.

Swedavia välkomnar etableringen som gör att trafiken mellan Sverige och Beirut förbättras. Planen som kommer trafikera sträckan är en Airbus 320neo och Boeing 737-800. Klimatfrågan är viktig enligt SAS och man arbetar för att förnya och uppgradera flottan i syfte att minska bränsleförbrukning och därmed utsläppen.
– Att ställa om till ett mer hållbart resande är avgörande för flyget, och SAS målsättning är att minska koldioxidutsläppen med 25 procent till år 2030. Det sker främst genom en modernisering av flottan och en ökad andel biobränslen, uppger Karl Sandlund på SAS.

centrum_helsida2020
sommar_sigtuna2020
brobygget_midgard_helsida
spedition_sigtuna
landsbygd_sigtuna_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
speedy_helsida
kaa_sigtuna_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

marina_helsida
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
speedy_outsider
nrh
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
kaa_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider