centrum_host
Foto: Genrebild/SAS

SAS etablerar linje Arlanda-Beirut

Med start 30:e juni kommer SAS att flyga mellan Arlanda och Libanons huvudstad Beirut: - Vi ser en ökad efterfrågan på resor till Beirut från Skandinavien och det är glädjande att vi nu kan erbjuda en attraktiv tidtabell för våra resenärer från Arlanda.

Två gånger i veckan från och med 30:e juni kommer SAS att flygga mellan Arlanda-Beirut. Beirut anses vara en populär destination får Sverige och Skandinavien och har ökat kraftigt bland resenärer från Stockholm de senaste tre åren. De flesta som reser till Beirut får Sverige är privatresenärer som ska besöka släkt och vänner. Men turismen är på frammarsch i Libanon:
– Vi ser en ökad efterfrågan på resor till Beirut från Skandinavien och det är glädjande att vi nu kan erbjuda en attraktiv tidtabell för våra resenärer från Arlanda. Beirut är ett spännande semestermål samtidigt som många i Skandinavien också har en anknytning till regionen, säger Karl Sandlund, EVP Commercial, SAS.

Swedavia välkomnar etableringen som gör att trafiken mellan Sverige och Beirut förbättras. Planen som kommer trafikera sträckan är en Airbus 320neo och Boeing 737-800. Klimatfrågan är viktig enligt SAS och man arbetar för att förnya och uppgradera flottan i syfte att minska bränsleförbrukning och därmed utsläppen.
– Att ställa om till ett mer hållbart resande är avgörande för flyget, och SAS målsättning är att minska koldioxidutsläppen med 25 procent till år 2030. Det sker främst genom en modernisering av flottan och en ökad andel biobränslen, uppger Karl Sandlund på SAS.

greeknighthelsida

Ny hotelmanager till Clarion Arlanda

Näringsliv Liza Nyberg har rekryterats till tjänsten som Hotel Manager på Clarion Arlanda: - Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda, säger hon.

Arlanda får direktlinje till Tokyo

Näringsliv Arlanda får en ny linje till japanska Tokyo med start till sommaren: - Japan är en av Sveriges viktigaste handelspartners och under senare tid har vi sett betydande japanska investeringar i Sverige, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef för Swedavia.

fme_oktober
centrum_host_helsida

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

ica_oktober
sigtunavatten_standard

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida
agy_oppethus
agy_oppethus_outsider
connys
colorama_april2
nrh
greeknight_outsider