defacto_pan2020
Foto: Pressbild/Swedavia

SAS drar ner på verksamheten

SAS med omfattande verksamhet på Arlanda pausar merparten av verksamheten, det meddelade företaget på söndagen.

centrum_artikel

På grund av effekterna av Coronaviruset som myndigheter vidtagit så kommer SAS att pausa sin verksamhet, det innebär att en omfattande del av verksamheten som finns förlagd på Arlanda berörs. En viss trafik kommer ändå att upprätthållas i syfte att möjliggöra hemresor från olika destinationer:
– Vi kommer stå till myndigheternas förfogande för att på deras uppdrag ta hem strandsatta medborgare eller upprätthålla samhällskritisk infrastruktur, så långt det är möjligt, skriver SAS i ett pressmeddelande.

Tillfälligt tvingas SAS till personalneddragningar på 10 000 anställda, vilket motsvarar ungefär 90 procent av den totala arbetsstyrkan. Åtgärderna vidtas för att SAS när det är möjligt ska kunna återgår till normal verksamhet så snart det går.

helsida
meko_helsida
landsbygdsdag

NRH stödjer BRIS-arbete

Näringsliv Sigtunabon David Sandberg Hjelm föreläste för Norra Redovisningshusets personal som samtliga samtidigt passade på att bli stödmedlemmar: - Jag tycker BRIS gör ett fantastiskt jobb och vi vill stödja deras arbete, säger Johan Sandberg, VD för Norra Redovisningshuset.

Rekorddag för ABS Wheels

Näringsliv ABS Wheels satte nytt omsättningsrekord för sin e-handel med tre miljoner kronor för en dag: -Gårdagen (måndag, reds anm) var vår all-time high under ett dygn men hela föregående vecka har legat runt 48 procent högre i försäljning, säger Vd Andie Lahdo till ehandel.se

2020_helsida
centrum_helsida2020
personal_sandstrom_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

corner_helsida
defacto_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

kkdk_helsida
speedy_vinter_helsida
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
corner_outsider
laddplats_out
kkdk_outsider
budget_outsider
outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
swedol_outsider
speedy_vinter2020_outsider
personal_outsider