januari
Foto: Pressbild/Swedavia

SAS drar ner på verksamheten

SAS med omfattande verksamhet på Arlanda pausar merparten av verksamheten, det meddelade företaget på söndagen.

centrum_artikel

På grund av effekterna av Coronaviruset som myndigheter vidtagit så kommer SAS att pausa sin verksamhet, det innebär att en omfattande del av verksamheten som finns förlagd på Arlanda berörs. En viss trafik kommer ändå att upprätthållas i syfte att möjliggöra hemresor från olika destinationer:
– Vi kommer stå till myndigheternas förfogande för att på deras uppdrag ta hem strandsatta medborgare eller upprätthålla samhällskritisk infrastruktur, så långt det är möjligt, skriver SAS i ett pressmeddelande.

Tillfälligt tvingas SAS till personalneddragningar på 10 000 anställda, vilket motsvarar ungefär 90 procent av den totala arbetsstyrkan. Åtgärderna vidtas för att SAS när det är möjligt ska kunna återgår till normal verksamhet så snart det går.

ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020

Elbilsmässa till XPO

Näringsliv Elbilsmässan eCarExpo kommer till Scandinavian XPO i höst:- Vi ser nybyggda mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO som den perfekta arenan för eComExpo med tanke på möjligheterna till 11 000 kvm utställningsyta för våra elfordon och teknik, två konferensscener och ett stort antal mötesplatser för vårt seminarie- och workshopprogram, säger Anna Fägersten, projektledare.

2020_helsida

Firar trettio år mitt i pandemin

Näringsliv Hotell Kristina fyllde i år 30 år men firandet fick i praktiken ställas in på grund av coronapandemin: - För oss, som för alla andra, har 2020 gått till historien, som ett år där vi planerat in mängder av kul och spännande event som James Bond-premiär, Nyårsfest, kul After Work och härliga festmiddagar för att just fira våra 30 år som hotell. Sen fick vi tänka om och anpassa mycket. Och därefter ställa in. Nu blickar vi framåt istället och ser bara möjligheter och chanser att fira när läget förbättras, berättar VD Ewa Wikland.

januari_helsida
meko_helsida
prima_helsida
coronakrisen

Inleder samarbete för säkra möten

Näringsliv För att öka avstånd i samband med evenemang inleder Scandinavian XPO och Training Partner ett samarbete: - Med allt det Training Partner erbjuder, samt närheten till den internationella kommunikations-hubben Arlanda, kommer vår nyöppnade mötes- och evenemangsarena att ha en stark position som en självklar plats för alla typer av möten, säger Staffan Littmarck, VD på Scandinavian XPO.

Byggprocessen igång för ett av Stockholms största bilföretag

Näringsliv Fordonsbolaget som etablerar i Rosersberg är igång med byggprocessen: - Vi har precis skickat in en bygglovsansökan och ser verkligen fram emot den nya anläggningen. Jag ser fram emot bolagets expansion i kommunen jag vuxit upp i då vi funnits i Upplands Väsby sen bolagets start 2012, säger VD tillika sigtunabon Kevin Aslan.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

centrum_sommar_out
moderat_outsider_jan
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
prima_outsider
nrh
meko_outsider