centrum_panorama2020
Foto: Pressbild/Swedavia

SAS behåller bara fyra destinationer

SAS meddelar att all inrikestrafik till och från Arlanda begränsas till fyra orter.

centrum_artikel

Bara ett plan kommer att vara i trafik för SAS från och med måndag. SAS kommer flyga från Arlanda till Umeå, Kiruna, Luleå och Visby för att upprätthålla samhällskritisk infrastruktur. SAS ambition är att så snart som möjligt starta flygningarna igen och erbjuda möjligheter att resa inom Sverige och övriga världen enligt ett pressmeddelande.

studenten2020_helsida
connys_helsida
happy_homes_mars
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

marina_helsida
studeravidare_helsida
coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

stottasigtuna_helsida
coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

valvet_helsida
kcbygg_helsida
defacto_helsida