moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild/Swedavia

SAS behåller bara fyra destinationer

SAS meddelar att all inrikestrafik till och från Arlanda begränsas till fyra orter.

centrum_artikel

Bara ett plan kommer att vara i trafik för SAS från och med måndag. SAS kommer flyga från Arlanda till Umeå, Kiruna, Luleå och Visby för att upprätthålla samhällskritisk infrastruktur. SAS ambition är att så snart som möjligt starta flygningarna igen och erbjuda möjligheter att resa inom Sverige och övriga världen enligt ett pressmeddelande.

Arlanda kan få hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda kan prisas för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

2020_helsida
bostad_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida

Ökat intresse för parrelationskurs

Näringsliv I Herresta lada märker Tord och Helene Olsson det ökande intresset för parrelation under pandemin:- Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, uppger Tord Olsson

mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

dack-helsida
helsida_var2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
connys
nrh
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider