sap_kyrka_pan
Foto: SAS

SAS återupptar fler linjer från Arlanda

SAS öppnar upp allt mer och från Arlanda går det nu att ta sig till tio nya destinationer i Italien.

Resandet från Arlanda tar fart med SAS. Flygbolaget meddelar att man återupptar hela utbudet av tio destinationer i Italien, dessutom återupptas linjer som Rhodos, Dubrovnik och Lissabon.
– Allt fler länder öppnar upp för inresor till sommaren i takt med att antalet vaccineringar mot COVID-19 ökar och smittotalen minskar. Störst är efterfrågan på flygresor till varmare destinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

Dock måste man testa sig innan avresa på något sätt för att få komma in i länderna, SAS och andra flygbolag erbjuder resenärer att boka testning i anslutning till resan. SAS flyger till och från omkring 50 destinationer via Arlanda.

skordedag_helsida
helsida_var2021
eldsjal-helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
bostad_helsida
andersojag

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

kyrka_helsida
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

kyrkoval_helsida
defacto_helsida
mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
skordedag_out
eldsjal-outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
kyrkoval_outsider
kyrka-outsider
heat_out
bostad_outsider
andersojag_outsider
swedol_outsider
connys
mp-outsider
nrh