sap_kyrka_pan
Foto: SAS

SAS återinför flyglinjer i sommar

SAS etablerar och återinför flyglinjer i sommaren, totalt 180 direktlinjer varav ett stort antal från Arlanda.

I vårens och sommarens trafikprogram för SAS är det flera linjer som återöppnas och nya linjer etableras. SAS uppger att det finns en ökad efterfrågan på resor till sommaren och man hopas på lättnader i restriktionerna i takt med att vaccineringsgraden ökar. Antalet avgångar till bland annat Alanya, Rom, Malaga, Mallorca och Aten ökar. Nya rutter från och med påsk är till Barcelona och Larnaca från Arlanda.

happyhomes_sommar2020
andersojag
skordedag_helsida
mp_host_helsida
centrum_helsida2020
eldsjal-helsida
2020_helsida
kyrka_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

helsida_var2021
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

defacto_helsida
bostad_helsida
kyrkoval_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

kyrkoval_outsider
mp-outsider
eldsjal-outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
andersojag_outsider
bostad_outsider
heat_out
kyrka-outsider
connys
nrh
centrum_sommar_out
skordedag_out
sigtuna_vatten_outsider