moderaterna_riksdag
Foto: Insändarbild/Wings

Sargat Wings föll mot Visby

Wings som kom till start utan sju ordinarie spelare föll mot topplaget Visby/Roma i Pinbackshallen.

centrum_artikel

Visby/Roma vann mot Wings med 3-1, Wings kom till start utan sju spelare och fick ytterligare en skada under matchen. Viktiga poäng stod på spel i jakten på spel i Allettan. Wings tog ledningen i inledningen av första genom Jesper Andersson.

Visby gjorde sen tre raka mål på Wings, kvitteringen med 4.46 kvar av första, därefter efter 13.39 i andra och spiken i kistan efter 11.09 i tredje.

Lagledare Peter Matsson berättar att det var ett ungt lag som kom till spel och att man fick 5-3-läge i två minuter i andra men lyckades inte göra mål. Därefter tog energin slut och Visby hade läget under kontroll sista tjugo. Wings har trots skadeläget en tuff vecka framför sig med fyra matcher.

mod_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

defacto_helsida
connys_helsida
handbollsskola
2020_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
nrh
centrum_sommar_out
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider