moderater_pan_sommar
Foto: Skånela IF

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

centrum_artikel

Filippa Sarenbrant var en av Skånelas många talanger som för några år sedan valde att testa lyckan i högre divisioner. Efter några år i Lugi och Eslöv är hon nu tillbaka. Men det kunde ha varit slut på karriären för Filippa, dock har hon nu räddats av en lyckad operation.
– Det känns så kul! Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen. Det är roligt också att jag får behålla samma nummer som jag hade innan jag lämnade haha, så den röda tröjan kommer kännas ännu mer speciell, uppger hon i ett uttalande till Skånelas hemsida.

Tränare Fredrik Söderberg Wernheim tycker det är roligt att hon kan fortsätta spela igen och att det är en fin förstärkning med hennes rutin från spel i både SHE och Allsvenskan under många år. Hon kommer också att vara ett bra stöd för yngre spelare.

mp_host_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

2020_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

centrum_helsida2020
bostad_helsida
happyhomes_sommar2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

vaccin
defacto_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

connys_helsida
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

helsida_var2021
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
vaccin-outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
bostad_outsider
centrum_sommar_out
connys
sigtuna_vatten_outsider