moderater_pan_sommar
Foto: Jamshid Jamshidi

Sarajlija sänkte Palestinska-Oavgjort för RIK

Märsta inledde Division 4-säsongen på bästa sätt med seger borta mot Pelstinska. Rosersbergs IK spelade 0-0 mot Rådmansö.

centrum_artikel

Division 4 inleddes på söndagen för Märsta IK och Rosersberg. Märsta IK tog sig an Palestinska borta i Uppsala. En match som MIK rivstartade i med mål redan efter 7:e minuter genom Kevin Sarajlija. Sarajlija ökade på till 2-0 i 30:e minuten vilket också blev slutresultatet. Märsta IK gör en nysatsning i Division 4 med ett par spelare från FC Arlanda som just Sarajlija och även Roy Zeinou.

För Rosersbergs Ik slutade debuten i Divison 4 med en mållös historia mot Rådmansö. RIK har varvat med spelare från runt om i kommunen, många med förflutet i Märsta IK där Munter, Levén, ”Mulle” Lindberg och Rasmus Edin är kvar för andra säsongen. Levén är dock inne på sin femte säsong i RIK-tröjan.

Närmast väntar derby mellan MIK och RIK på Midgårdsvallen söndag 27:e juni.

centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

connys_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
vaccin
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

mp_host_helsida
bostad_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

defacto_helsida
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

2020_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
mp-outsider
vaccin-outsider
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
nrh