defacto_pan
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Sänkt straff för rån på Arlanda

Svea hovrätt sänker straffet för en man i 40-årsåldern som rånade en butik i Sky City i vintras.

rosta_sigtuna2

Mannen tvingade till sig nästan 6000 kronor från en bokaffär i Sky City i vintras. I samband med rånet användes en kniv. Mannen bodde på ett hotell i närheten och han kunde gripas av polis efter att hotellpersonal slagit larm. Tingsrätten dömde honom till fängelse i ett år och två månader, domen överilades till hovrätten som anser att det räcker med fängelse i ett år. Hovrätten anser inte att det finns skäl att döma till ett längre straff än minimistraffet för rån som är ett år.

rosta_sigtuna2
eu_sap
nationaldag_helsida
mp_eu
happyhomes_2019
varfest_helsida
oppning_helsida
moderaternamaj
nationaldag_helsida

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

oppning_outsider
connys
defacto_outsider
sap_outsider_eu
fme_outsider
sh_bovard_out
colorama_april
ridskola2019_outsider
rosta_sigtuna
sh_oppet
nrh
v_eu
nationaldag_out
mp_eu_outsider
moderaterna_maj_outsider
bonava_maj_outsider