panorama_centrum
Foto: Pressbild

Sandsund vänder hem till RA

Christian Sandsund är tillbaka i på hemmaplan i Rosersberg Arlanda.

Sandsund har tre rykande säsonger i Superligan bakom sig där han så sent som den gångna säsongen gjorde 43 poäng, totalt gjorde han 81 poäng på 87 matcher. I Division 1 med Rosersbergs IK gjorde han 52 poäng på 23 matcher med RIK och var en bidragande orsak till att RIK tog sig till kvalfinal. Sandsund hade skrivit på för RIK men man ville låta honom spela i Superligan med Sirius ändå.
– Rosershallen har en av sina största favoriter åter, för det är svårt att inte uppskatta den lite blyga killen som alltid jobbar hårdast & tränar mest & bäst, säger sportchef Fredrik Raschke.

connys_helsida
2020_helsida
ewas_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

marinan_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
connys
marina_outsider
swedol_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022