halloween_centrum
Anders Sandén, fd Johansson.Foto: Socialdemokraterna/Linda Håkansson

Sandén blir lanthandlare

Anders Sandén som fick sparken som kommundirektör i Åmål efter Uppdrag granskning tidigare i höst blir lanthandlar.

centrum_artikel

Efter Uppdrag Granskning där Anders Sandén, fd Johansson, ifrågasattes under sin tid i Sigtuna kommun med affärer mellan kommunen och Peab, valde Åmål att avluta hans uppdrag som kommundirektör.

Nu har han hittat ett nytt jobb rapporterar Dalslänningen, han tar över lanthandeln i Fengersfors, några mil sydväst om Åmål. 24/11 tar han över lanthandeln enligt tidningen. Sandén hade planer på att bli lanthandlare redan innan han fick jobbet som kommundirektör i Åmål, då var han intresserad av att ta över en handel i Gustavsfors.

bostad_helsida

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

dack-helsida
connys_helsida
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
helsida_var2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
bostad_outsider
swedol_outsider
mp-outsider
dack-outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider