sap_pan

Samtliga bad närmar sig 23 grader

Samtliga kommunens bad närmar sig 23 grader och i Sjudargården är det varmast i kommunen.

panorama_centrum

Den senaste mätningen av vattentemperaturer vid kommunens strandbad visar att det nu är över 22 grader vid samtliga bad, kallaste badet finns i Rosersberg med 22,5. Varmast är det i Sjudargården med 23,5. Munkholmen har 23 grader och Steninge 22,7. Samtliga bad är tjänliga vilket innebär att de har godkänt vattenkvalitet enligt EU-normer. Nya temperaturer ska tas på fredagen, med tanke på den senaste veckans kyligare väder finns risk att badtemperaturerna sjunker.

pantamera_avc_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

mp_helsida_april

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

helsida_sfs
social_helsida
kso_helsida
mote_helsida
defacto_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
moderat_outsider
swedol_outsider
outsider_social
connys
kso-duell_out
centrum_sommar_outsider2022
mote_outsider
mp_outsider2022
sfs_out
ridskola_2020_outsider
pantamera_out