defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Samtal om att bilda ny kommunledning

Liberalerna uppger att de inlett samtal med Alliansen i Sigtuna kommun om att bilda kommunledning.

fraga_liberalerna

Liberalerna bemöter under dagen Socialdemokraternas kritik om att bli kallades oansvariga:
– I själva verket är det dem själva som försatt oss och kommunen i den här situationen då de, som parti, förlorat sin moraliska, etiska och demokratiska kompass. Kommuninvånarnas dom över socialdemokraterna kommer att bli hård. Liberalernas förtroende för kommunens Socialdemokrater är förbrukat. Det var ett mycket välbesökt fullständigt enigt medlemsmöte som igår beslutade att vi skulle lämna samarbetet. Nu kommer vi med kraft och engagemang fortsätta vårt politiska arbete och söka samverkan med den borgerliga gruppen, skriver Dan Rosenholm och Pernilla Bergqvist i ett uttalande.

Enligt Liberalerna har det redan inletts samtal om att inleda ett borgerligt samarbete. Man kommer heller inte att lämna sina poster i Kommunstyrelsen eller Barn- och ungdomsnämnden som Socialdemokraterna uppmanat dem till.
– Vi kommer inte att avgå, det skulle vara att lämna fältet fritt för en fortsättning på den osunda politiska kulturen. Istället kommer vi att göra allt i vår makt för att återställa öppna demokratiska spelregler. Vi vill vara tydliga med att vi aldrig någonsin kommer att medverka till att ge politisk makt eller inflytande till Sverigedemokraterna.

Lurade COOP på 36 000 kronor

Notiser En man döms för omfattande bedrägeri som skett på flera platser i landet, bland annat lurades COOP i Märsta på varor för 36 000 kronor.

helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
meko_helsida
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
kkdk_helsida
manskold_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
outsider
swedol_outsider
meko_outsider
nrh
budget_outsider
kkdk_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
manskold_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out