sap_pan
Kristina Gewers

Samhällsbyggnadschefen slutar

Sigtuna kommuns samhällsbyggnadschef Kristina Gewers slutar efter sex år för att ta ett uppdrag hos Structor Projektutveckling.

I september kommer Kristina Gewers som i sex år varit samhällsbyggnadschef i Sigtuna kommun att sluta. Hon återvänder till Structor Projectutveckling som senior projektledare.
– Jag ser fram emot att vara tillbaka som projektutvecklare och hjälpa företag och organisationer att genomföra sina projekt och förverkliga sina mål. Med mig har jag en bredd av erfarenheter från ett långt yrkesliv inom samhällsbyggnadsområdet, säger Kristina Gewers i ett uttalande.

mp_helsida_april
helsida_sfs

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
kso_helsida
social_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

connys_helsida
defacto_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
outsider_social
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
moderat_outsider
kso-duell_out
ridskola_2020_outsider
sfs_out
pantamera_out
nrh