defacto_pan2020
Trygghetscentret ligger i Märsta CentrumFoto: Sigtuna kommun

Säkerhetsstrateg flyttar in på Trygghetscentret

Trygghetscentret i Märsta Centrum får förstärkning i form av en säkerhetsstrateg som främst ska jobba med den civila beredskapen i kommunen.

centrum_artikel

Trygghetscentret som startade upp i Märsta Centrum i vintras växer med en säkerhetsstrateg med fokus på civila beredskapen med inrikting på brottsprevention, alltså att förhindra brott.
– Vi har också flera planer på hur vi kan utveckla och stärka vår roll, till exempel som lednings- och sambandscentral vid det planerade digitala trygghetsprojektet i Valsta efter sommaren, säger Thomas Mileborn, trygghetschef i Sigtuna kommun, till kommunens facebooksida.

Enligt Sigtuna kommun ökar antalet besökare till Trygghetscentret och verksamheten innehåller representanter för säkerhetspersonal, polis, räddningstjänst, budget- och skuldrådgivare samt tillståndsenheten för alkohol- och tobak.

studenten2020_helsida
speedy_helsida
coronapandemin

Tre nya dödsfall

Nyheter Sigtuna kommun ökar med tre nya dödsfall på grund av covid-19: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkare Per Follin.

connys_helsida
studeravidare_helsida
sommarlov_helsida
kcbygg_helsida
defacto_helsida
nrh
studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider