defacto_pan2020
Munkholmsbadet

Så varmt är det i vattnet

Denna helg blir det högsommarvärmen igen vilket kan vara läge för ett dopp i Mälaren.

centrum_artikel

Temperaturern på 25-26 grader blir det denna helg. Planerar du ett dopp i Mälaren så är det varmast i Rosersberg med 20,5 grader. Temperaturerna har gått ner sedan värmeböljan i månadsskiftet juni/juli eftersom juli varit en av de kallaste månaderna på decennier.

Kallast är det i Sjudargården med 19,2 grader, därefter är det Munkholmen med 19,3, Steningebadet 20,2 och Rosersberg med 20,5. Samtliga bad hade tjänligt vatten, det vill säga följer EU:s föreskrifter om vattenkvalitet.

rentawreck_helsida
Moderaterna_helsida2021
ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020

Cykelstölderna ökade under pandemin

Nyheter Cykelstölderna i kommunen ökade under pandemiåret: - Förvara cykeln på en säker plats, ha den gärna inlåst över natten om det finns möjlighet. Tänk även på att Id-märka cykeln så att den går att identifiera och anteckna ramnumret, säger Josefin Hamilton, ansvarig för skadeförebyggande verksamhet på If.

sigtunastad_helsida

Ny översiktsplan ska ut på samråd

Nyheter En ny översiktsplan passerade Kommunstyrelsen i måndags: - Syftet med översiktsplanen är att redovisa kommunens inriktning för den långsiktiga utvecklingen av den fysiska miljön med en tidshorisont till år 2035, säger Mats Weibull (M), ordförande i Bygg- och miljönämnden.

happyhomes_sommar2020
vardcentral_helsida
dackskiftarna_helsida
connys_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider
rentawreck_outsider
speedy_vinter2020_outsider
nrh
moderaterna_sigtuna
dackskiftarna_outsider
connys