panorama_centrum
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Så var Valstadagen

Valstadagen var tillbaka under lördagen och det var tusentals valstabor och andra kommuninvånare på besök.

Valstadagen blev en succé. På grund av pandmein ställdes Valstadagen in 2020 och 2021. Nu var den tillbaka med råge och det kryllade av besökare i Vattentornsparken och Valsta centrum. Det bjöds på mat, trolleri, uppträdanden, sång, dans och möjlighet att ta del av Valstas förenings och företagsutbud. De lokala politiska partierna närvarade också för att träffa valstaborna.

ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

connys_helsida
liber_helsida

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

marinan_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
ewas_outsider
moderat_outsider
nrh
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider