moderaterna_panorama
Hundratals ville lyssna på Lisa AjaxFoto: Magnus Granhagen
Lisa AjaxFoto: Magnus Granhagen
Martin Nilsson som vunnit Sigtuna MelodifestivalFoto: Magnus Granhagen
High15Foto: Magnus Granhagen
Lisa Ajax skrev autograferFoto: Magnus Granhagen
Klara AlmströmFoto: Magnus Granhagen
Amanda WestlingFoto: Magnus Granhagen
Claudia Azizsson Foto: Magnus Granhagen
Gruppbild från uttagningen Foto: Magnus Granhagen

Så var Märstakalaset

Märstakalaset bjöd på musiktävling och uppträdanden bland annat från Lisa Ajax.

Tidigare idolvinnaren och mellostjärnan Lisa Ajax var i Märsta för att spela på Märstakalaset. Flera hundra hade samlats på torget för att lyssna på Lisa som därefter tog sig tid att skriva autografer. Kön ringlade som väntat lång till Lisas bord. Den som ville kunde även ta en bild med henne.

Stage Academy Artist hade sin deltävling under dagen för att hitta talanger. Tidigare lucian Amanda Westling, Claudia Azisson och Martin Nilsson tävlade men ingen av dem gick dessvärre vidare. Även High15 som var med i årets Melodifestival uppträdde samt Klara Almström, vinnare av Artist 2018.

liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

connys_helsida

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

marinan_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider
connys
nrh