sommar
Hundratals ville lyssna på Lisa AjaxFoto: Magnus Granhagen
Lisa AjaxFoto: Magnus Granhagen
Martin Nilsson som vunnit Sigtuna MelodifestivalFoto: Magnus Granhagen
High15Foto: Magnus Granhagen
Lisa Ajax skrev autograferFoto: Magnus Granhagen
Klara AlmströmFoto: Magnus Granhagen
Amanda WestlingFoto: Magnus Granhagen
Claudia Azizsson Foto: Magnus Granhagen
Gruppbild från uttagningen Foto: Magnus Granhagen

Så var Märstakalaset

Märstakalaset bjöd på musiktävling och uppträdanden bland annat från Lisa Ajax.

Tidigare idolvinnaren och mellostjärnan Lisa Ajax var i Märsta för att spela på Märstakalaset. Flera hundra hade samlats på torget för att lyssna på Lisa som därefter tog sig tid att skriva autografer. Kön ringlade som väntat lång till Lisas bord. Den som ville kunde även ta en bild med henne.

Stage Academy Artist hade sin deltävling under dagen för att hitta talanger. Tidigare lucian Amanda Westling, Claudia Azisson och Martin Nilsson tävlade men ingen av dem gick dessvärre vidare. Även High15 som var med i årets Melodifestival uppträdde samt Klara Almström, vinnare av Artist 2018.

defacto_helsida
ica_valsta_choklad
sommar_centrum

#cyklaförtobbe stannade till i Sundveda

Märstafolket I söndags fick Sundveda besök av Andreas Hauge, Jonas Forsberg och Per Sandberg som cyklar från Oskarshamn till Skellefteå och under sin resa samlar in pengar till leksandsspelaren Tobias Forsberg som skadade sig förra året.

happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
EXTRA

Ingen visfestival i år

Nöjesnyheter Märsta Visfestival ställs in i år då visgeneralen Anders Wallentin inte längre medverkar i projektet: - Vi som kört festivalen i 20 år kände att det var dags att "lämna över" och hade förhoppningen att hitta ett nytt glatt gäng inför i år - men tyvärr fick vi inte ihop det, säger Anders Wallentin till märsta.nu

arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
defacto_outsider
connys