center_pan21
Hundratals ville lyssna på Lisa AjaxFoto: Magnus Granhagen
Lisa AjaxFoto: Magnus Granhagen
Martin Nilsson som vunnit Sigtuna MelodifestivalFoto: Magnus Granhagen
High15Foto: Magnus Granhagen
Lisa Ajax skrev autograferFoto: Magnus Granhagen
Klara AlmströmFoto: Magnus Granhagen
Amanda WestlingFoto: Magnus Granhagen
Claudia Azizsson Foto: Magnus Granhagen
Gruppbild från uttagningen Foto: Magnus Granhagen

Så var Märstakalaset

Märstakalaset bjöd på musiktävling och uppträdanden bland annat från Lisa Ajax.

centrum_artikel

Tidigare idolvinnaren och mellostjärnan Lisa Ajax var i Märsta för att spela på Märstakalaset. Flera hundra hade samlats på torget för att lyssna på Lisa som därefter tog sig tid att skriva autografer. Kön ringlade som väntat lång till Lisas bord. Den som ville kunde även ta en bild med henne.

Stage Academy Artist hade sin deltävling under dagen för att hitta talanger. Tidigare lucian Amanda Westling, Claudia Azisson och Martin Nilsson tävlade men ingen av dem gick dessvärre vidare. Även High15 som var med i årets Melodifestival uppträdde samt Klara Almström, vinnare av Artist 2018.

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

connys_helsida
defacto_helsida
mp_host_helsida
helsida_var2021
bostad_helsida

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

2020_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

happyhomes_sommar2020
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

dack-helsida
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
bostad_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
dack-outsider