defacto_pan2020
Hundratals ville lyssna på Lisa AjaxFoto: Magnus Granhagen
Lisa AjaxFoto: Magnus Granhagen
Martin Nilsson som vunnit Sigtuna MelodifestivalFoto: Magnus Granhagen
High15Foto: Magnus Granhagen
Lisa Ajax skrev autograferFoto: Magnus Granhagen
Klara AlmströmFoto: Magnus Granhagen
Amanda WestlingFoto: Magnus Granhagen
Claudia Azizsson Foto: Magnus Granhagen
Gruppbild från uttagningen Foto: Magnus Granhagen

Så var Märstakalaset

Märstakalaset bjöd på musiktävling och uppträdanden bland annat från Lisa Ajax.

centrum_artikel

Tidigare idolvinnaren och mellostjärnan Lisa Ajax var i Märsta för att spela på Märstakalaset. Flera hundra hade samlats på torget för att lyssna på Lisa som därefter tog sig tid att skriva autografer. Kön ringlade som väntat lång till Lisas bord. Den som ville kunde även ta en bild med henne.

Stage Academy Artist hade sin deltävling under dagen för att hitta talanger. Tidigare lucian Amanda Westling, Claudia Azisson och Martin Nilsson tävlade men ingen av dem gick dessvärre vidare. Även High15 som var med i årets Melodifestival uppträdde samt Klara Almström, vinnare av Artist 2018.

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida
teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Många ville se nya WE Arlandastad

Nöjesnyheter Närmare tusen personer invigde WE Träning och Hälsas nya anläggning i Arlandastad: - Vi är väldigt, väldigt glada och nöjda över den fantastiska feedback vi fått under dagen. Vi har tecknat fler medlemskap än vad vi hoppats på, våra padelbanor börjar bli fullbokade och våra nybörjarkurser likaså, säger Niklas Wikegård.

EXTRA

Bio i Märsta stänger igen

Nöjesnyheter Biografen som Folkets Bio driver i Biokällan i Märsta stänger efter fem år: - -Vi har haft för få besökare för att verksamheten ska gå ihop, säger Rose-Marie Strand, ordförande i föreningen Märsta Bio.

2020_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

happyhomes_2019
sportlov_sigtuna
teatergrillen_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider