panorama_centrum
B11-klubben vid Skånelaholms slottFoto: Insändarbild

Så var B11-klubbens rally i Sigtuna

B-11-klubbens möte drog runt kommunen på mindre vägar, förbi Skåneaholm och tillbaka.

Du kanske såg ett stort antal Citroen B11 i Sigtuna under förmiddagen. Det var B11-klubben som hade möte och passade på att köra rally med start från Hotell Kristina.
– B11-klubbens gick på de vackraste småvägarna runt Sigtuna, från Vassunda till Odensala, förbi Arlanda, till Skånela slott och tillbaka till Hotell Kristina i Sigtuna – och den hägrande middagen, berättar Thomas Eckered på B11-klubben för märsta.nu.

liber_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

defacto_helsida
2020_helsida

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

connys_helsida
helsida
logistik_sigtuna_helsida
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
nationaldag_helsida
retro_helsida

Krogen erbjuder gratis mensskydd

Nöjesnyheter Krogen Anders och Jag i Märsta Centrum kommer att inleda samarbetsavtal med Redlocker om gratis mensskydd: - Vi har haft automaten i ett par månader nu, och efter en kortare inkörningsperiod, så fungerar den som vi tänkte oss. Detta är ett av flera exempel på hur man konkret kan arbeta med jämställdhetsfrågor i vardagen, säger delägare Christian Cederferm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
nrh
swedol_outsider
logistik_outsider
connys
nationaldag_out
retro_outsider