center_pan21
B11-klubben vid Skånelaholms slottFoto: Insändarbild

Så var B11-klubbens rally i Sigtuna

B-11-klubbens möte drog runt kommunen på mindre vägar, förbi Skåneaholm och tillbaka.

Du kanske såg ett stort antal Citroen B11 i Sigtuna under förmiddagen. Det var B11-klubben som hade möte och passade på att köra rally med start från Hotell Kristina.
– B11-klubbens gick på de vackraste småvägarna runt Sigtuna, från Vassunda till Odensala, förbi Arlanda, till Skånela slott och tillbaka till Hotell Kristina i Sigtuna – och den hägrande middagen, berättar Thomas Eckered på B11-klubben för märsta.nu.

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

bostad_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

connys_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

eldsjal-helsida
2020_helsida
andersojag
helsida_var2021
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
mp_host_helsida
coronakrisen

Höjda avgifter kan leda til dyrare flyg- och godspriser

Kultur & Nöje Allt fler bolag återstartar på Arlanda och det kommer även in nya aktörer, men Transportstyrelsen tror att det kan bli högre biljettpriser i framtiden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

eldsjal-outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
connys
andersojag_outsider
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh