moderaterna_tack
Sverigedemokraterna var populärast bland de som röstade i veckan.
Här är resultatet från veckans omröstning bland läsarna.

Så tycker läsarna

märsta.nu har på nytt gjort en omröstning om populäraste parti bland läsarna och just nu är Sverigedemokraterna klart störst.

Under veckan har märsta.nu:s läser kunnat tycka till om vilket parti man skulle rösta på om det var val idag. 741 röster kom in, från unika ip-adresser. Det vill säga man kan rösta två gånger men då måste man nolla sin ip-adress. Om man inte gör det så är datorn eller mobilen låst efter första rösten så man kan inte rösta fler gånger. Dock delades omröstningen av (SD) Sigtuna på Facebook ganska stort och många kommenterade att de röstade trots att de inte hade någon anknytning till kommunen.

(SD) blev även klart största parti i omröstningen med 54 procent av rösterna, därefter Moderaterna med 19 procent och Socialdemokraterna 10 procent. Valet är exakt två månader bort och flera lokalpolitiker har just avslutat sin vistelse i Almedalen.

Så gick det i omröstningen, bläddra vidare i bildspelet.

defacto_host2018
happy_homes_juli
defacto_banner_sep
hostfest_centrum
Extra

Ungdomsbråk i Valsta

Blåljus Två ungdomsgängs slogs i Valsta under eftermiddagen: - En person blödde näsblod mem behövde inte sjukvård, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral

Olycka vid Haga

Blåljus Flera bilar krockade vid Haga och framkomligheten till och från Sigtuna är begränsad.

Extra

Biljakt på E4:an slutade vid Eurostop – en man gripen

Blåljus En bil vägrade stanna på E4:an vid Uppsala och en polisjakt inleddes. Färden tog slut på Eurostops parkering där föraren greps misstänkt för en rad olika brott. – Vi har även tagit bilen i beslag eftersom att personen är misstänk för liknande brottslighet i närtid, säger Johan Sohlberg vid Uppsalapolisen.

objekt3
objekt2
skanela_matcher18-19
sbrf_sep
nfc_vinter
objekt4
sportfiske_banner
Norra Redovisningshuset
sigtunavatten_standard
outsider
connys
komvuxq3_4