marsta_centrum_blackweekend
Sverigedemokraterna var populärast bland de som röstade i veckan.
Här är resultatet från veckans omröstning bland läsarna.

Så tycker läsarna

märsta.nu har på nytt gjort en omröstning om populäraste parti bland läsarna och just nu är Sverigedemokraterna klart störst.

oppethus_agy

Under veckan har märsta.nu:s läser kunnat tycka till om vilket parti man skulle rösta på om det var val idag. 741 röster kom in, från unika ip-adresser. Det vill säga man kan rösta två gånger men då måste man nolla sin ip-adress. Om man inte gör det så är datorn eller mobilen låst efter första rösten så man kan inte rösta fler gånger. Dock delades omröstningen av (SD) Sigtuna på Facebook ganska stort och många kommenterade att de röstade trots att de inte hade någon anknytning till kommunen.

(SD) blev även klart största parti i omröstningen med 54 procent av rösterna, därefter Moderaterna med 19 procent och Socialdemokraterna 10 procent. Valet är exakt två månader bort och flera lokalpolitiker har just avslutat sin vistelse i Almedalen.

Så gick det i omröstningen, bläddra vidare i bildspelet.

budget2019

Mer till skolor och äldreomsorgen

Politik Den borgerliga alliansen har lagt fram ett budgetförslag som ska gå igenom Kommunstyrelsen. I den ingår satsningar på förskola, skola, individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg.

defacto_host2018
sportfiskebanner2
EXTRA

Kameraövervakning införs i Valsta

Nyheter Valsta får kameraövervakning meddelar lokalpolisområdeschef Emil Andersson: - Irriterat bland de kriminella eftersom vi valt att övervaka deras bästa plats, skriver han på Twitter.

oppethus_agy
happy_homes_juli

Barnahus för brottsutsatta barn invigt

Nyheter Barn som blir utsatta för brott i bland annat Sigtuna kommun hänvisas till Barnahus Stockholm Nord som ligger i Sollentuna: - Ett sammanslaget Barnahus innebär fler ärenden under samma tak, berättar Anna-Karin Åberg, t f chef för individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sigtuna kommun.

outsider
skridskoskola
komvuxq3_4
nrh_sigtuna
sportfiske_banner
colorama_vinter
objekt4
sbrf_sep
connys
objekt2
objekt3