sportfiske_jubileum
Märsta IK och FC Arlanda spelar sina sista matcher i helgen.Foto: Magnus Granhagen

Så spelas sista omgången

Det är sista omgången i division 3 och 5, enda lag som har något att spela för är FC Arlanda.

rosta_sigtuna2

Division 3 dam och Division 4 dam är avslutade, likaså division 6 och 7. Enda lag som riskerar nedflyttning är Rosersberg/Sigtuna i Division 3 dam som kom sist men två lag drog sig ur serien.

Kvar att spela i helgen är sista omgången. FC Arlanda behöver vinna mot Kungsängen samtidigt som Håbo slår Vaksala, enda problemet är att Håbo inte har något att spela för medan Vaksala i allra högsta grad behöver en poäng då Arlanda har klart sämre målskillnad. Arlandas öde beseglades i omgång 21 då man spelade 1-1 mot Håbo, en match som innebar att Håbo ramlade ur serien.

För Märsta IK:s del kan man i bästa fall bli femma och i sämsta fall åtta. Det avgörs mot Vallentuna.

I femman är Rosersberg klar femma men vid seger mot Gimo skulle man kunna nå tredjeplatsen. Gimo har dock serieseger att spela för så det blir inga enkla poäng för RIK.

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

v_eu_helsida
oppning_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

moderaternamaj
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

varfest_helsida
bonava_maj_helsida
happyhomes_2019
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

eu_sap
rosta_sigtuna2
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

mp_eu

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

colorama_april
sh_oppet
nationaldag_out
ridskola2019_outsider
moderaterna_maj_outsider
defacto_outsider
sap_outsider_eu
rosta_sigtuna
nrh
connys
v_eu
bonava_maj_outsider
oppning_outsider
sh_bovard_out
fme_outsider
mp_eu_outsider