arlandagolf_pan_aug
Märsta IK och FC Arlanda spelar sina sista matcher i helgen.Foto: Magnus Granhagen

Så spelas sista omgången

Det är sista omgången i division 3 och 5, enda lag som har något att spela för är FC Arlanda.

marstakalaset_artikel

Division 3 dam och Division 4 dam är avslutade, likaså division 6 och 7. Enda lag som riskerar nedflyttning är Rosersberg/Sigtuna i Division 3 dam som kom sist men två lag drog sig ur serien.

Kvar att spela i helgen är sista omgången. FC Arlanda behöver vinna mot Kungsängen samtidigt som Håbo slår Vaksala, enda problemet är att Håbo inte har något att spela för medan Vaksala i allra högsta grad behöver en poäng då Arlanda har klart sämre målskillnad. Arlandas öde beseglades i omgång 21 då man spelade 1-1 mot Håbo, en match som innebar att Håbo ramlade ur serien.

För Märsta IK:s del kan man i bästa fall bli femma och i sämsta fall åtta. Det avgörs mot Vallentuna.

I femman är Rosersberg klar femma men vid seger mot Gimo skulle man kunna nå tredjeplatsen. Gimo har dock serieseger att spela för så det blir inga enkla poäng för RIK.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

sommar_centrum
sommar
arlanda_golf_juli
colorama_april2
sigtunavatten_standard

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

marstakalas_helsida
kontor_thaifong
defacto_helsida
miljopris_helsida

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

colorama_april
miljopris_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
sportfiske_sommar
connys
defacto_outsider