defacto_pan
Märsta IK och FC Arlanda spelar sina sista matcher i helgen.Foto: Magnus Granhagen

Så spelas sista omgången

Det är sista omgången i division 3 och 5, enda lag som har något att spela för är FC Arlanda.

Division 3 dam och Division 4 dam är avslutade, likaså division 6 och 7. Enda lag som riskerar nedflyttning är Rosersberg/Sigtuna i Division 3 dam som kom sist men två lag drog sig ur serien.

Kvar att spela i helgen är sista omgången. FC Arlanda behöver vinna mot Kungsängen samtidigt som Håbo slår Vaksala, enda problemet är att Håbo inte har något att spela för medan Vaksala i allra högsta grad behöver en poäng då Arlanda har klart sämre målskillnad. Arlandas öde beseglades i omgång 21 då man spelade 1-1 mot Håbo, en match som innebar att Håbo ramlade ur serien.

För Märsta IK:s del kan man i bästa fall bli femma och i sämsta fall åtta. Det avgörs mot Vallentuna.

I femman är Rosersberg klar femma men vid seger mot Gimo skulle man kunna nå tredjeplatsen. Gimo har dock serieseger att spela för så det blir inga enkla poäng för RIK.

Skånela föll efter mardrömsstart

Handboll Skånela föll efter en katastrofstart där man låg under med 14-4 i första: - Ligger man under med 14-4 är det svårt att vinna handbollsmatcher, sa Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

frisyr_december
video

RIK tog tredje raka

Innebandy Rosersbergs IK vann i lördags mot Hässelby: -Nu har vi på allvar häng på topplagen, säger sportchefen Fredrik Raschke.

sigtunavatten_standard
allsvenskan

Skånela fortsatt glödheta

Handboll Skånela hade inga problem att avfärda Anderstorp hemma i Vikingahallen med 25-19: - Återigen är det ingen topprestation i det offensiva men vi är bra bakåt, summerar tränare Jimmy Karlsson.

korpen_jan-feb
EXTRA

Europatouren kommer till Arlandastad

golf Europatouren i Golf kommer tillbaka Arlandastad: - Vi är glada att meddela att Arlandastad blir det senaste tillskottet till Qualifying School, säger Mike Stewart, Qualifying School Director på European Tour.

sigtuna_funkis
icavalsta_julbanner

Full fart med Wings Ladies

Ishockey Wings har startat ett damlag i hockey under hösten: - Självklart ska Wings ha ett Ladies-lag. Att få vara med från början och lägga grunden kändes väldigt roligt, säger Per "Otten" Ottenström, en av tränarna.

outsider
allsvenskan

Skånela ångar på-Tog femte raka

Handboll Skånela tog femte raka segern efter 29-27 mot Aranäs: - Vi är bra, ingen topprestation men vi är stabila, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

banner_trerosor
nrh
connys
funkis_2