centrum_sportlov

Så spelas derbyna

Svenska Fotbollförbundet har fastställt matcherna för Division 3 Norr Svealand och datum för det första derbyt mellan FC Arlanda-Märsta IK.

centrum_sportlov

Ringa in 19:e maj i almanackan, då spelar nämligen FC Arlanda och Märsta IK. Det första derbyt i Division 3-sammanhang mellan lag i kommunen på 18 år sedan dåvarande Valsta Syrianska och Arlanda FF spelade på Ärlinghedens IP.

Serien inleds för Märsta IK med hemmamatch mot Kungsängen 14:e april och för FC Arlandas del samma dag borta mot Vaksala. De tre inledande omgångarna möte Märsta förutom Kungsängen även Västerås IK och Syrianska IF Kerburan. FC Arlanda tar sig an även Franke och Uppsala-Kurd. Derbyt i höst har Märsta IK som hemmalag och spelas 1:a september.

forskontor

Iskallt dyk i Midgårdsbadet

Sport Märsta sportdykarklubb dök i helgen utomhus på Midgårdsbadet: - Att dyka på vintern är mer ansträngande och vi måste hela tiden tänka på säkerheten när vi dyker, säger dykledaren Jonas Strandberg

februari

FC Arlanda inledde med seger

Fotboll FC Arlanda inledde försäsongsmatcherna på lördagen med en seger mot Division 2-laget Sundbyberg: - Laget står för en bra match och vinner rättvist, säger sportchefen Eddie Khalaf

sportlov

Wings får kvala sig kvar

Ishockey Det blev värsta tänkbara scenario för Wings på söndagen. Förlust mot Sollentuna och dessutom vann Hanviken vilket innebär att Wings får kvala.

sigtuna_bygglov

Talangen flyttas upp

Handboll Skånela IF förstärker från och med i höst med talangen Alva Näsbrandt från de egna leden: - Under säsongen 2017/2018 har utvecklingskurvan pekat rakt uppåt och hon har tagit ett stort ansvar i HF SIF och gjort mycket mål genom sitt skytte för vårt utvecklingslag, kommenterar Hasse Juslin, tränare i HIF SIF.

video

Karlsson: Hade aldrig kunna drömma om det

Ishockey Första drömmen var att spela i NHL för wingsfostrade William Karlsson, nu inte bara spelar han i NHL utan han har även skjutit in 30 mål under en och samma säsong: - Det hade jag aldrig kunnat drömma om, men nu är jag här och det är väl bara att fortsätta, säger han till Sportbladet efter 4-1-segern mot Edmonton i morse.

Marmenlind till AIK

Ishockey Wingsfostrade Daniel Marmenlind uppges vara klar för SHL-jagande AIK enligt sajten hockeynews.se

Rosers vann svår bortamatch

Innebandy Rosersbergs IK vann den svåra bortamatchen mot Sandviken på söndagen med 6-4: - Att Sandviken borta är en tuff bortamatch visste vi sedan tidigare. Laget har endast förlorat hemma en gång det senaste året så vi visste att det krävdes något extra, uppger sportchefen Fredrik Raschke för märsta.nu

outsider_defacto
objekt3
sigtunavatten_standard
Norra Redovisningshuset
Festspecialisten – Standard
vuxentutbildning
matcher_skanela
standard
objekt4
connys
standard_ridskola
objekt2