defacto_pan2020

Så spelar Skånela innan seriestart

Skånela är igång med sin försäsongsträning och ska spela sex matcher innan seriestart i septemer.

centrum_artikel

I helgen har Skånelas herrlag startat upp försäsongen med fysträning, tester och samtal bland annat. Det blir också lite handbollspass. Första träningsmatchen spelas på torsdag hemma i Märsta mot IFK Tuma. Man ska spela fyra av sex matcher hemma i Märsta. Ett besök i Jönköping väntar också där Jesper Östlunds Hallby står för motståndet. Hallby som är nykomling i Handbollsligan. Genrepet sker mot AIK 4:e september.

Klicka här för att se hur Skånela spelar.

connys_helsida
studenten2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studeravidare_helsida
sommarlov_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
kcbygg_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

valvet_helsida
stottasigtuna_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
valvet_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider
sommarlov_outsider
stottasigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider
nrh
marina_outsider