defacto_pan

Så spelar Skånela innan seriestart

Skånela är igång med sin försäsongsträning och ska spela sex matcher innan seriestart i septemer.

marstakalaset_artikel

I helgen har Skånelas herrlag startat upp försäsongen med fysträning, tester och samtal bland annat. Det blir också lite handbollspass. Första träningsmatchen spelas på torsdag hemma i Märsta mot IFK Tuma. Man ska spela fyra av sex matcher hemma i Märsta. Ett besök i Jönköping väntar också där Jesper Östlunds Hallby står för motståndet. Hallby som är nykomling i Handbollsligan. Genrepet sker mot AIK 4:e september.

Klicka här för att se hur Skånela spelar.

ica_valsta_choklad
kontor_thaifong
sommar

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

defacto_helsida
happyhomes_2019
colorama_april2

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

arlanda_golf_juli

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK har en svår bortamatch mot topplaget Österåker, FC Arlanda fortsätter toppjakten hemma mot Procyon och i femman möter Rosersberg Gräsö-Norrskedika. I sjuan blir det derby mellan Sigtuna-Märsta Syrianska på söndagen.

sommar_centrum
marstakalas_helsida
connys
colorama_april
defacto_outsider
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh