moderater_pan_sommar
Rosersbergs IK vann Division 5 och spelar Division 4 kommande säsong.Foto: Rosersbergs IK

Så spelar de lokala lagen

Division 4 bjuder på derbyn mellan Märsta IK-Rosersbergs IK.

Sedan tidigare är det klart att FC Arlanda spelar i Division 2-fotboll efter att sista matchen i kvalet mot Kungsängen ställts in på grund av coronapandemin. Serieförslaget för Division 2 kommer dock först 22:a december.

De lokala serierna i distriktet är dock klara. Upplands FF har presenterat serierna på sin hemsida. Märsta IK och Rosersberg spelar Division 4. Där kommer de att ställas mot Rådmansö och Unik som kvalspelade till Division 3. Tre lag i serien är uppflyttade från femman, förutom RIK även Vattholma och Palestinska.

I Division 5 Södra är FC Arlanda2 nykomlingar. Rimbo är enda lag som kommer från Division 4 till serien, tre lag är från Division 6. Matcherna mellan Arlanda och Rimbo har genom åren varit heta duster och setts som något av ett derby.

Division 6 Södra har Märsta IK2 och Märsta Syrianska FC.

Sigtuna IF spelar kvar i Division 7 där de kommer att möta Rosersbergs IK2, serien består av lag från Uppsala och Enköpingstrakten.

Till Upplandscupen är följande lokala lag anmälda; Märsta IK, Märsta Syrianska FC, Rosersbergs IK. Cupen spelas vintern 2021 och hösten 2021.

Inget lokalt damlag är anmält till varken Division 3 eller 4.

Här hittar du samtliga serier

 

defacto_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
social_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

helsida_sfs
connys_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
pantamera_out
event_outsider
nrh
outsider_social
sfs_out
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider