moderater_pan_sommar
Rosersbergs IK vann Division 5 och spelar Division 4 kommande säsong.Foto: Rosersbergs IK

Så spelar de lokala lagen

Division 4 bjuder på derbyn mellan Märsta IK-Rosersbergs IK.

centrum_artikel

Sedan tidigare är det klart att FC Arlanda spelar i Division 2-fotboll efter att sista matchen i kvalet mot Kungsängen ställts in på grund av coronapandemin. Serieförslaget för Division 2 kommer dock först 22:a december.

De lokala serierna i distriktet är dock klara. Upplands FF har presenterat serierna på sin hemsida. Märsta IK och Rosersberg spelar Division 4. Där kommer de att ställas mot Rådmansö och Unik som kvalspelade till Division 3. Tre lag i serien är uppflyttade från femman, förutom RIK även Vattholma och Palestinska.

I Division 5 Södra är FC Arlanda2 nykomlingar. Rimbo är enda lag som kommer från Division 4 till serien, tre lag är från Division 6. Matcherna mellan Arlanda och Rimbo har genom åren varit heta duster och setts som något av ett derby.

Division 6 Södra har Märsta IK2 och Märsta Syrianska FC.

Sigtuna IF spelar kvar i Division 7 där de kommer att möta Rosersbergs IK2, serien består av lag från Uppsala och Enköpingstrakten.

Till Upplandscupen är följande lokala lag anmälda; Märsta IK, Märsta Syrianska FC, Rosersbergs IK. Cupen spelas vintern 2021 och hösten 2021.

Inget lokalt damlag är anmält till varken Division 3 eller 4.

Här hittar du samtliga serier

 

connys_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

mp_host_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

dack-helsida
bostad_helsida
centrum_helsida2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

defacto_helsida
helsida_var2021

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

2020_helsida
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

happyhomes_sommar2020
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

vaccin

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
vaccin-outsider
mp-outsider