center_pan21

Så spelar de lokala lagen 2022

Upplands FF har släppt serieförslagen på remiss innan representantskapet i december.

centrum_artikel

Division 4
Märsta IK & Rosersbergs IK var topplag i fyran förra året och RIK föll på målsnöret efter en svag avslutning på serien. Heby och Uppsala-Kurd är nedflyttade från Division 3 medan BKV Norrtälje2 och Sunnersta är från femman.

Division 5 Södra
FC Arlanda2 spelar tillsammans med Syrianska FF som ramlat ner från fyran. Två lag kommer från Divison 6, Upsala IF och Väddö. Det blir derbyn mot Knivsta. FC Arlanda två spelar mot tre lag från Uppsala och sen är det tre lag i enköpingstrakten samt fyra lag i norrtäljetrakten.

Division 6S
Märsta Syrianska har tvångsnedflyttas enligt Upplands FF, oklart varför. Det blir derbyn i Division 6 där även Märsta IK2 och Rosersbergs IK2 spelar.

Division 6V
Sigtuna IF fick en uppflyttning som bästa tvåa efter en fin säsong i sjuan. SIF kommer få möta några lag från uppsalatrakten med de flesta är från enköpingshållet.

Division 7S
Wigör spelar i serien och får tampas med inte mindre än sex nykomlingar i serien. Många lag är från Division 8. Närmaste bortamatch blir Knivsta2. I serien finns också Skokloster, Knarrbacken och Trikadien.

Fotnot: Sigtuna kommun har inga lag i Division 3-4 damer.

herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Trots en klar ledning för Skånela med tjugo minuter kvar lyckas man tappa en poäng hemma mot Tyresö: - Vi ger bort en poäng, känns det som, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

centrum_helsida2020
hockeyettan

Wings föll mot tabellettan

Ishockey Det var en match av akademisk betydelse för både Hudiksvall och Wings. Redan klara ettan Hudiksvall kom till Märsta för att hålla farten uppe inför Allettan.

connys_helsida

Melwin missar VM-kval

Basket Melwin Pantzar missar Sveriges VM-kval mot Finland och Slovenien på grund av exponering för covid-19.

happyhomes_sommar2020
hockeyettan

Wings besegrade Segeltorp

Ishockey Näst sista omgången av Hockeyettan Östra spelades på söndagen och Wings kunde äntligen vinna efter några tunga matcher.

flygskola_helsida
hockeyettan

Poäng för Wings

Ishockey Wings fick med sig en poäng från matchen mot Hanviken då det blev förlust på övertid.

helsida_var2021
koppar_helsida
julmarknad_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
karlsson vs Stocken

Karlsson inför seriefinalen: Vi ska spela vårt spel

Handboll Tränarrivalerna Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg möts på lördag i Vikingahallen i en seriefinal: - Det är svårt att slå oss i Vikingahallen, det vet Amo som inte vunnit på flera år, säger Skånelas tränare Jimmy Karlsson.

mp_host_helsida
oppethus_helsida

Wings föll i derbyt

Ishockey Wings föll i derbyt mot Väsby inför nästan 300 åskådare i Pinbackshallen. I samband med matchen tackades också Johan Karlsson av för sina insatser som ordförande i Wings.

jul2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

nrh
dack-outsider
oppethus_outsider
mp-outsider
jul_outsider
swedol_outsider
julmarknad_outsider
centrum_sommar_out
flygskolan_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
koppar_outsider
ridskola_2020_outsider