centrum_host
Foto: Pressbild/SAS

Så satsar SAS på Arlanda 2020

SAS presenterade på måndagen sitt sommarprogram för 2020 och i det ingår nya satsningar på Arlanda.

centrum_farsdag_artikel

SAS satsningar för 2020 innebär att rutten till Beirut får utökad och förlängd tidtabell, dessutom blir rutten till Luxemburg en året runt-destination. Det var vad SAS hade att meddela i sina sommarsatsningar för 2020. SAS etablerar nya rutter från Köpenhamn och Oslo men inga nya från Arlanda. Arlanda-Beirut uppges vara populär därav att det blir förlängd säsong och fler turer. Även Luxemburg får fler avgångar.

happyhomes_2019

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

greeknighthelsida
centrum_farsdag

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

defacto_mustach_helsida
sigtunavatten_standard
ica_oktober
fme_oktober

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

colorama_april2
greeknight_outsider
connys
nrh