defacto_pan2020
Foto: Genrebild

Så plogas vägarna i vinter

Trafikverket har fastställt prioriteringen på vägar som går genom kommunen.

centrum_artikel

Trafikverket ansvarar för flertal vägar genom kommunen, de viktigaste är E4:an, väg 263 mellan Sigtuna-Enköping och 273 mellan Arlandastad-Almungekorset.

Prioriteringen för snöplogning och halkbekämpning är att E4:an har högsta prioritet. Den ska vara plogad inom två timmar om det fallit en centimeter snö. Efter att det slutat snöa ska vägen vara snö- och isfri inom två timmar. Väg 255, 263 och 273 har Klass 2-prioritering vilket innebär att vägen ska plogas inom tre timmar om det fallit en centimeter snö. Efter att det har snöat ska det vara snö- och isfritt inom tre timmar.

centrum_helsida2020
meko_helsida
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

connys_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
2020_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
nrh
meko_outsider
swedol_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out