defacto_pan
Foto: Riksbanken

Så mycket ROT-avdrag gjordes

Kommuninvånare gjorde rotavdrag för drygt 22 miljoner kronor hittills under 2018.

Stockholmarna fortsätter med sina renoveringar, hittills i år har Rot-avdrag gjorts för 1,5 miljarder kronor enligt siffror som Stockholm Direkt tagit del av. Under hela 2017 var ROT-jobben 2,54 miljarder.
–  Vi har inte gjort några stora analyser utifrån de förändringar som har skett. Men vi följer statistiken och den visar att siffrorna ligger någorlunda stabilt trots allt, uppger Alexandra Jansson, regionsamordnare vid Skatteverket, till tidningen.

I kommuner med stora ROT-avdrag finns villaområden som Nacka, Sollentuna och Lidingö. Siffran för Sigtuna kommun uppgår till drygt 22,4 miljoner kronor. Mest har dock betalats ut i Stockholm med 673 miljoner. I grannkommunerna Upplands-Väsby och Upplands-Bro är avdragen 23,5 respektive 12 miljoner kronor.

connys

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

sportlov2019
ridskola_2019_helsida
defacto_helsida

Fordonsbolaget etablerar i Rosersberg

Näringsliv Fordonsbolaget där sigtunabon Kevin Aslan är delägare etablerar Europas modernaste bilanläggning i Rosersberg: - Vi vill förenkla köpprocessen för människor när de köper sin bil. Det ska vara lika enkelt att köpa en bil online som en t-shirt eller ett par skor, uppger Kevin Aslan i ett pressmeddelande.

korpen_jan-feb

Så arbetar Märsta Förenade i Förbifart Stockholm

Näringsliv Märsta Förenades arbete i Förbifart Stockholm pågår för fullt och även näringslivschefen Mathias Forsberg har besökt arbetsplatsen: - Det var ett väldigt givande besök och jag vill tacka Märsta Förenade för ett inspirerande studiebesök, säger Forsberg i ett pressmeddelande.

sangensemble
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
banner_trerosor

Laddar för intensiv vinter på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade ökar med personal och fordon nu när vintern är här: - Vi är stolta att även denna vinter ha så mycket kompetent personal på plats för att säkerställa trygga förhållanden för all flygtrafik till och från Stockholm, säger försäljningschefen Stefan Haglund.

Ted Dahlström kommer hem till Clarion

Näringsliv Clarion Hotel Arlanda plockar hem Ted Dahlstrm från Clarion Sign, han blir nu Food & Beverage Manager: - Det känns härligt att få komma "hem" till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda

ridskola2019_outsider
nrh
extravaganza_outsider