moderater_pan_sommar
Foto: Press/SigtunaHem

Så mycket kostar det att bo i lägenhet

Nils Holgersson-rapporten som visar de fasta kostnaderna för lägenheter i olika kommuner konstaterar att det kostar 1840 kr/månad i Sigtuna kommun.

centrum_artikel

Fasta kostnader för en trea i Sigtuna kommun är 1840 kronor i månaden enligt Nils Holgersson-rapporten. I kostnaderna ingår sophämtning, vatten/avlopp och el. Sigtuna kommun placerar sig ungefär mitten av länet. Billigast är det i Huddinge med 1618 kr/månad och dyrast på Värmdö med 2121 kr/månad. I grannkommunerna Upplands-Bro och Upplands-Väsby är det lite billigare (1799 kr/månad respektive 1755 kr/månad)

helsida_var2021
mp_host_helsida
dack-helsida
defacto_helsida

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

bostad_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

centrum_helsida2020
coronapandemin

Sju områden med lägre vaccinationstäckning

Notiser Vaccinationen mot covid-19 går vidare i kommunen och en vaccinbuss har satts in i veckan i Märsta där det är lägre andel vaccinerade.

2020_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
nrh
swedol_outsider
connys
mp-outsider
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider