moderaterna_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Så mycket kostade matkassen i PRO:s undersökning

PRO har presenterat sin årliga undersökning för billigaste matkasse men bara en butik i kommunen är med.

Länets billigaste matkasse finns i grannkommunen hos Willys i Bro där de 34 undersökta varorna kostade 741 kronor. För Sigtuna kommuns del har PRO enbart undersökt ICA Supermarket som klassas som en liten butik och därmed inte jämförlig med de stora butikerna Willys, ICA Maxi och Stora COOP exempelvis. ICA Supermarket Sigtuna kommer ändå in på plats 36 i länet av ca 75 undersökta butiker. En matkasse med de 33 av de undersökta varorna kostade 830 kronor i Sigtuna.

ewas_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

connys_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

centrum_sommar2022_helsida
liber_helsida
2020_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

marinan_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
connys
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
mp_outsider2022
marina_outsider