centrum_jul_panorama
Det dyraste objektet i kommunen gick iväg för 36,7 miljoner.Foto: Pressbild/Svensk Fastighetsförmedling

Så mycket kostade dyraste villorna

Sigtuna har med ett objekt på Topp 20 dyraste försäljningarna i landet det gångna året.

defacto_jul_artikel

Bostadssajten Booli har sammanställt de dyraste försäljningarna under 2018, det dyraste var en gård på Ekerö som såldes för 89 miljoner kronor, på 17:e plats finns Grindstugebacken 102 i Sigtuna som såldes för 36,7 miljoner kronor, det är även dyraste objektet i Norrort. De fem dyraste objekten i Sigtuna kommun var förutom Grindstugebacken 102 Kvarnvägen 9 (14 mkr), Munkholmsvägen 7 (10,25 mkr), Manfred Björkquists Allé 16B (9,5 mkr) och Manfred Björkquists Allé 16C (9,4 mkr).

tp_helsida
fme_oktober

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

defacto_jul

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

centrum_jul_helsida

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

happyhomes_2019

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

trainingpartner_jobb_helsida
greeknighthelsida
colorama_jul
ica_oktober

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

connys
tp_outsider
nrh
greeknight_outsider
julbord
trainingpartner_jobb_outsider