defacto_pan
Det dyraste objektet i kommunen gick iväg för 36,7 miljoner.Foto: Pressbild/Svensk Fastighetsförmedling

Så mycket kostade dyraste villorna

Sigtuna har med ett objekt på Topp 20 dyraste försäljningarna i landet det gångna året.

marstakalaset_artikel

Bostadssajten Booli har sammanställt de dyraste försäljningarna under 2018, det dyraste var en gård på Ekerö som såldes för 89 miljoner kronor, på 17:e plats finns Grindstugebacken 102 i Sigtuna som såldes för 36,7 miljoner kronor, det är även dyraste objektet i Norrort. De fem dyraste objekten i Sigtuna kommun var förutom Grindstugebacken 102 Kvarnvägen 9 (14 mkr), Munkholmsvägen 7 (10,25 mkr), Manfred Björkquists Allé 16B (9,5 mkr) och Manfred Björkquists Allé 16C (9,4 mkr).

Dags att tycka till om kommunen

Notiser Statistiska Centralbyrån vill veta vad kommuninvånarna tycker om att bo i kommunen. 2200 invånare kommer under de närmaste veckorna att få brev om att delta i en medborgarskapsundersökning.

kontor_thaifong
marstakalas_helsida
ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
colorama_april2

Uppdaterad Tåg brann på Arlanda

Blåljus En stor räddningsinsats mobiliserades till Arlanda sedan ett tåg börjat brinna: - Det var en fläkt som gått varm och en vagn rökfylldes, säger Anders Bryngelsson vid Polisens ledningscentral.

18-åring i swish-bedrägeri

Nyheter En 18-årig tjej från Märsta medverkade i höstas till ett sk swish-bedrägeri och fälls av tingsrätten i Malmö för penningtvättsförseelse.

sommar

Nye kommundirektören ska göra Sigtuna till bäst i Sverige

Nyheter 2030 ska Sigtuna kommun vara den mest attraktiva kommunen att bo, leva och verka i. Den som ska uppfylla det högst ställda målet är den nye kommundirektören Birgitta Pettersson: - Jag gillar högt satta mål, det ska kännas kittlande, säger Birgitta i ett pressmeddelande

Färre sökte skuldsanering i kommunen

Nyheter Antalet personer som sökte skuldsanering i kommunen det första halvåret minskade något enligt Kronofogden: - Vi ser inga jättestora förändringar i det totala antalet som sökt skuldsanering hos kronofogden de senaste åren, säger Kjell-Åke Arvidsson, Budget- och skuldrådgivare i Sigtuna kommun

miljopris_helsida
sigtunavatten_standard

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

sommar_centrum

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

miljopris_outsider
defacto_outsider
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
nrh
sportfiske_sommar