fastbyran_bostad
Foto: Pressbild/Svensk Fastighetsförmedling

Så mycket kostade dyraste villorna

Villor i Sigtuna är dyraste objekten som förmedlats hittills i år.

Enligt Bostadssajten Booli har de två dyraste bostäderna i kommunen som förmedlats kostat 14,75 miljoner kronor. Det rör sig om bostäder på Kung Olovs väg i Sigtuna, trea på listan är ett objekt i Granby utanför Sigtuna med 13,8 miljoner. På fjärdeplats är en villa på Stora Nygatan som kostade 13,5 miljoner och femma är en villa på Stora Malmgatan för 12,2 miljoner.

Först på sjätteplats återfinns objekt utanför Sigtuna där en gård i Odensala kostade 12 miljoner. Det dyraste objektet i Märsta kostade 9,5 miljoner och det rör sig om en gård med 37 000 kvadratmeter tomt och en bostad på 400 kvadratmeter i Broby.

fastbyran_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

fastbyran_outsider