centrum_jul_panorama
Foto: Pressbild/Svensk Fastighetsförmedling

Så mycket kostade dyraste villorna

Villor i Sigtuna är dyraste objekten som förmedlats hittills i år.

centrum_jul_artikel

Enligt Bostadssajten Booli har de två dyraste bostäderna i kommunen som förmedlats kostat 14,75 miljoner kronor. Det rör sig om bostäder på Kung Olovs väg i Sigtuna, trea på listan är ett objekt i Granby utanför Sigtuna med 13,8 miljoner. På fjärdeplats är en villa på Stora Nygatan som kostade 13,5 miljoner och femma är en villa på Stora Malmgatan för 12,2 miljoner.

Först på sjätteplats återfinns objekt utanför Sigtuna där en gård i Odensala kostade 12 miljoner. Det dyraste objektet i Märsta kostade 9,5 miljoner och det rör sig om en gård med 37 000 kvadratmeter tomt och en bostad på 400 kvadratmeter i Broby.

tp_helsida
trainingpartner_jobb_helsida

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

centrum_jul_helsida
happyhomes_2019
fme_oktober

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

defacto_jul

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

greeknighthelsida
colorama_jul
julbord_helsida
julbord
tp_outsider
greeknight_outsider
nrh
trainingpartner_jobb_outsider
connys