defacto_pan
Foto: Genrebild/Hemnet

Så mycket kostade dyraste husen och villorna

Det dyraste huset som såldes kommunen de senaste 12 månaderna var en villa i centrala Sigtuna.

rosta_sigtuna2

13,5 miljoner, så mycket kostade det senaste årets dyraste hus i kommunen. Det var en villa på Stora Nygatan i Sigtuna som såldes för det priset. Tvåa på listan är ett hus på Erikssundsvägen för 10,25 miljoner och tre här ett hus i Broby, Märsta, för 9,5 miljoner kronor. Totalt var det sju objekt i kommunen som kostade 8 miljoner eller mer.

Dyraste lägenheten kostade 5,295 miljoner kronor och såldes på Klockbacken i Sigtuna. Totalt var det tre bostadsrätter i kommunen som gick för över 5 miljoner kronor, samtliga i Sigtuna. Märstas dyraste bostadsrätt såldes i Steninge slottsby med 3,645 miljoner.

Källa: Hemnet

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

rosta_sigtuna2
nationaldag_helsida
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

nationaldag_helsida

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

eu_sap
oppning_helsida
happyhomes_2019
bonava_maj_helsida
v_eu_helsida
mp_eu
defacto_outsider
nationaldag_out
bonava_maj_outsider
oppning_outsider
fme_outsider
colorama_april
sap_outsider_eu
connys
mp_eu_outsider
sh_bovard_out
rosta_sigtuna
moderaterna_maj_outsider
nrh
ridskola2019_outsider
sh_oppet
v_eu