centrum_jul_panorama
Foto: Genrebild/Hemnet

Så mycket kostade dyraste husen och villorna

Det dyraste huset som såldes kommunen de senaste 12 månaderna var en villa i centrala Sigtuna.

centrum_jul_artikel

13,5 miljoner, så mycket kostade det senaste årets dyraste hus i kommunen. Det var en villa på Stora Nygatan i Sigtuna som såldes för det priset. Tvåa på listan är ett hus på Erikssundsvägen för 10,25 miljoner och tre här ett hus i Broby, Märsta, för 9,5 miljoner kronor. Totalt var det sju objekt i kommunen som kostade 8 miljoner eller mer.

Dyraste lägenheten kostade 5,295 miljoner kronor och såldes på Klockbacken i Sigtuna. Totalt var det tre bostadsrätter i kommunen som gick för över 5 miljoner kronor, samtliga i Sigtuna. Märstas dyraste bostadsrätt såldes i Steninge slottsby med 3,645 miljoner.

Källa: Hemnet

ica_oktober

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

trainingpartner_jobb_helsida

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

julbord_helsida

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

fme_oktober
colorama_jul
happyhomes_2019
defacto_jul

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

sigtunavatten_standard
tp_helsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

trainingpartner_jobb_outsider
tp_outsider
connys
julbord
greeknight_outsider
nrh