defacto_pan
Foto: Genrebild/Hemnet

Så mycket kostade dyraste husen och villorna

Det dyraste huset som såldes kommunen de senaste 12 månaderna var en villa i centrala Sigtuna.

marstakalaset_artikel

13,5 miljoner, så mycket kostade det senaste årets dyraste hus i kommunen. Det var en villa på Stora Nygatan i Sigtuna som såldes för det priset. Tvåa på listan är ett hus på Erikssundsvägen för 10,25 miljoner och tre här ett hus i Broby, Märsta, för 9,5 miljoner kronor. Totalt var det sju objekt i kommunen som kostade 8 miljoner eller mer.

Dyraste lägenheten kostade 5,295 miljoner kronor och såldes på Klockbacken i Sigtuna. Totalt var det tre bostadsrätter i kommunen som gick för över 5 miljoner kronor, samtliga i Sigtuna. Märstas dyraste bostadsrätt såldes i Steninge slottsby med 3,645 miljoner.

Källa: Hemnet

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

ica_valsta_choklad
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

happyhomes_2019
sommar
arlanda_golf_juli
defacto_helsida
kontor_thaifong

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

sigtunavatten_standard
marstakalas_helsida
colorama_april2
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
connys
sportfiske_sommar
nrh
colorama_april