panorama_centrum

Så mycket handlar kommuninvånarna online

Kommuninvånarna är bland de minst shoppingbenägna bland samtliga stockholmare enligt Klarna.

Klarna har kartlagt svenskarnas shoppingbeteende och bland stockholmskommunerna är det Nykvarn och Danderyd som invånarna handlar mer än rikssnittet. Sigtunas kommuninvånare handlar mindre än rikssnittet, man ligger på 12 procent under snittet. Väsby ligger på sex procent under snittet. Det vanligaste man handlar är kläder, skor, apoteksvaror och skönhetsprodukter.
– Vi kan se att svenskar börjar förbereda sig för våren – i landets södra delar där klimatet normalt är varmare har man shoppat mer hem- och trädgårdsrelaterade produkter under årets första månader. I landets norra delar har inköpen av utemöbler fått vänta. I stället har man shoppat sport- och fritidsrelaterade prylar. Medan Stockholmarna handlat mest smycken och accessoarer, säger Viveka Söderbäck, Klarnas expert på konsumentbeteende.

marinan_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

ewas_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

defacto_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
2020_helsida
liber_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
nrh
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider