moderat_sommar
Foto: Riksbanken

Så mycket fick vi jobba för att tjäna in skatten

Det tog till den 18:e juli för invånarna i Sigtuna kommun att tjäna ihop till årets skatt, resten av året börjar man tjäna in sina pengar.

centrum_artikel

I år inföll den så kallade ”skattefridagen” 18:e juli för skattebetalare i Sigtuna kommun. Sigtuna var tillsammans med Tyresö, Nykvarn, Botkyrka och Södertälje de kommuner där invånarna fick jobba längst innan ”skattefridagen” enligt Skattebetalarnas förening. I grannkommunen Väsby inföll dagen 17:e juli, Österåker och Solna var tidigast i länet där dagen inföll 13:e juli.
– Tack vare den M/KD budget som gäller under detta år tidigareläggs i år Skattefridagen med en dag. Om nästa skattefridag kommer tidigare eller senare beror på hur väl Centern och Liberalerna lyckas i sina förhandlingar med regeringen inom ramen för Januariöverenskommelsen. Misslyckas man kommer detta att bli en förlorad mandatperiod ur skattehänseende, säger Christian Ekström, VD på Skattebetalarnas förening.

landsbygd_sigtuna_helsida
kaa_sigtuna_helsida
defacto_helsida
spedition_sigtuna
connys_helsida
brobygget_helsida_valsta
marina_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
sommar_sigtuna2020

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

brobygget_midgard_helsida
2020_helsida
nrh
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
brobygget_outsider_valsta
landsbygd_sigtuna_outsider
swedol_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
kaa_outsider
sigtuna_vatten_outsider