defacto_pan
Foto: Genrebild/Stockholms stads Bostadsförmedling

Så mycket får du för en miljon

Är du på jakt efter en bostadsrätt i länet, då får man minst för pengarna i Stockholm och mer i Sigtuna kommun.

marstakalaset_artikel

31 kvadratmeter bostadsrätt får du för en miljon i Sigtuna kommun enligt siffror som Svensk Fastighetsförmedling tagit fram. Minst i länet får man i Stockholm, bara 14 kvadratmeter. 9 av 10 kommuner i landet som ger minst för en miljon ligger i Stockholms län. Upplands-Bro ger ungefär lika mycket för pengarna som i Sigtuna medan Väsby ger 28 kvadratmeter. Norrtälje kommun ger mest för pengarna med 38 kvadratmeter för en miljon kronor.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

sigtunavatten_standard
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

marstakalas_helsida
sommar
arlanda_golf_juli
defacto_helsida
colorama_april2

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

happyhomes_2019
sommar_centrum
kontor_thaifong
colorama_april
nrh
defacto_outsider
sportfiske_sommar
connys
arlanda_golf_juli2_outsider