centrum_jul_panorama
Foto: Genrebild/Stockholms stads Bostadsförmedling

Så mycket får du för en miljon

Är du på jakt efter en bostadsrätt i länet, då får man minst för pengarna i Stockholm och mer i Sigtuna kommun.

centrum_jul_artikel

31 kvadratmeter bostadsrätt får du för en miljon i Sigtuna kommun enligt siffror som Svensk Fastighetsförmedling tagit fram. Minst i länet får man i Stockholm, bara 14 kvadratmeter. 9 av 10 kommuner i landet som ger minst för en miljon ligger i Stockholms län. Upplands-Bro ger ungefär lika mycket för pengarna som i Sigtuna medan Väsby ger 28 kvadratmeter. Norrtälje kommun ger mest för pengarna med 38 kvadratmeter för en miljon kronor.

sigtunavatten_standard

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

colorama_jul

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

fme_oktober

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

greeknighthelsida
centrum_jul_helsida
trainingpartner_jobb_helsida
ica_oktober

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

tp_helsida
happyhomes_2019

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

trainingpartner_jobb_outsider
connys
greeknight_outsider
julbord
tp_outsider
nrh