moderaterna_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Så många trafikolyckor inträffade under påsken

Under påskveckan inträffade fem trafikolyckor i kommunen.

Påskveckan som brukar vara en av de trafikintensivaste veckorna i landet innehöll fem trafikolyckor i kommunen. Det var en relativt lugnt vecka, fyra olyckor inträffade på E4:an enligt siffror som Newsworthy sammanställt. Totalt i länet inträffade 167 olyckor, varav åtta i grannkommunen Väsby. Polisen hade inför veckan uppmanat till lugn ute på vägarna i samband med resande norrut eller till firande hos vänner och bekanta. Newsworthy konstaterar att E4:an mellan Bredden-Rotebro är en olycksdrabbad sträcka i båda riktningar. E4:an genom kommunen är inte överrepresenterad gällande olyckor den aktuella veckan.

sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

ewas_helsida

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

defacto_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

connys_helsida
2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

liber_helsida
mp_helsida_april
marinan_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
marina_outsider
nrh
mp_outsider2022
ewas_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
connys