defacto_pan
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Så många reste via Arlanda i juli

Trafiken på Arlanda ökade i juli med en procent.

Semestermånaden juli innebar en ökning av antalet resenärer på Arlanda med en procent, totalt var det 2,595 miljoner som flög via Arlanda. Inrikestrafiken stod bara för 351 000 resenärer och backade med två procent. I år har utrikestrafiken på de sju första månaderna på Arlanda gått upp med tre procent medan inrikesresenärerna minskat med två procent. Samtidigt noterar Arlanda totalt fler resenärer och ett minskat antal landningar. 7749 plan landade i linjefart och charter för utrikestrafik medan 1797 landade i inrikestrafiken. Nästan 15,7 miljoner har rest via Arlanda i år, en ökning med två procent.

defacto_helsida

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

happyhomes_2019
sportlov2019
ridskola_2019_helsida

Fordonsbolaget etablerar i Rosersberg

Näringsliv Fordonsbolaget där sigtunabon Kevin Aslan är delägare etablerar Europas modernaste bilanläggning i Rosersberg: - Vi vill förenkla köpprocessen för människor när de köper sin bil. Det ska vara lika enkelt att köpa en bil online som en t-shirt eller ett par skor, uppger Kevin Aslan i ett pressmeddelande.

connys

Så arbetar Märsta Förenade i Förbifart Stockholm

Näringsliv Märsta Förenades arbete i Förbifart Stockholm pågår för fullt och även näringslivschefen Mathias Forsberg har besökt arbetsplatsen: - Det var ett väldigt givande besök och jag vill tacka Märsta Förenade för ett inspirerande studiebesök, säger Forsberg i ett pressmeddelande.

korpen_jan-feb
banner_trerosor
sangensemble
sigtunavatten_standard

Laddar för intensiv vinter på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade ökar med personal och fordon nu när vintern är här: - Vi är stolta att även denna vinter ha så mycket kompetent personal på plats för att säkerställa trygga förhållanden för all flygtrafik till och från Stockholm, säger försäljningschefen Stefan Haglund.

Ted Dahlström kommer hem till Clarion

Näringsliv Clarion Hotel Arlanda plockar hem Ted Dahlstrm från Clarion Sign, han blir nu Food & Beverage Manager: - Det känns härligt att få komma "hem" till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda

extravaganza_outsider
nrh
ridskola2019_outsider