defacto_pan
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Så många reste via Arlanda i juli

Trafiken på Arlanda ökade i juli med en procent.

Semestermånaden juli innebar en ökning av antalet resenärer på Arlanda med en procent, totalt var det 2,595 miljoner som flög via Arlanda. Inrikestrafiken stod bara för 351 000 resenärer och backade med två procent. I år har utrikestrafiken på de sju första månaderna på Arlanda gått upp med tre procent medan inrikesresenärerna minskat med två procent. Samtidigt noterar Arlanda totalt fler resenärer och ett minskat antal landningar. 7749 plan landade i linjefart och charter för utrikestrafik medan 1797 landade i inrikestrafiken. Nästan 15,7 miljoner har rest via Arlanda i år, en ökning med två procent.

Effekt Svenska AB expanderar

Näringsliv Märstaföretaget Effekt Svenska AB förvärvar Global fastighetsservice AB. I och med affären kommer Effekt Svenska AB att omsätta ca 150 miljoner kronor.

hostfest_centrum
defacto_host2018

Nya satsningar från SAS

Näringsliv SAS lanserar fyra nya direktlinjer från Arlanda med start i vår: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia, i ett pressmeddelande.

EXTRA

Märstabon kan prisas på Motorgalan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro är en av tre gör upp om priset som årets marknadsförare inom fordonsbranschen: - Jag känner mig jätte stolt över att ha blivit nominerad, säger Jorge till märsta.nu

Bjurfors etablerar på Tingvalla

Nyöppnat Bjurfors kommer in på mäklarmarknaden i kommunen: - Efter många år i branschen och med stort kontaktnät och erfarenhet vill man sätta sin egen prägel på rutiner och processer, säger kontorschefen Marie Karademir i ett pressmeddelande.

Klart: Olle Larsson tar över Dragongate

Näringsliv Det är nu klart med att Sisyfos tar över Dragongate i Älvkarleby: - Som entreprenör, fastighetskille och samhällsbyggare tycker jag att Dragon Gate är bland det mest spännande man kan tänka sig. Precis som alla andra har jag fascinerats av historien. Nu är det vårt jobb att se till att det blir något bra av den här unika fastigheten, säger Olle Larsson, sigtunabo och VD på Sisyfos.

Så blir nya Lidl

Näringsliv De första huskropparna för Sigtuna stadsängar börjar ta form och inom kort kommer även Lidl att börja byggas

Anna tar över Destination Sigtuna

Näringsliv Sigtunabon Anna Lakmaker blir ny tillförordnad VD för Destination Sigtuna: - Med Anna Lakmakers bakgrund och erfarenhet är vi övertygade om att vi får ett kompetent tillskott som på ett professionellt och tydligt sätt kan utveckla bolaget ytterligare, säger Björn Jonzon, styrelseordförande i Destination Sigtuna.

nrh
connys
komvuxq3_4
sbrf_sep
outsider
objekt4
sportfiske_banner
objekt3
sigtunavatten_standard
objekt2