banner_moderaterna
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Så många reste via Arlanda i juli

Trafiken på Arlanda ökade i juli med en procent.

banner_moderaterna_artikel

Semestermånaden juli innebar en ökning av antalet resenärer på Arlanda med en procent, totalt var det 2,595 miljoner som flög via Arlanda. Inrikestrafiken stod bara för 351 000 resenärer och backade med två procent. I år har utrikestrafiken på de sju första månaderna på Arlanda gått upp med tre procent medan inrikesresenärerna minskat med två procent. Samtidigt noterar Arlanda totalt fler resenärer och ett minskat antal landningar. 7749 plan landade i linjefart och charter för utrikestrafik medan 1797 landade i inrikestrafiken. Nästan 15,7 miljoner har rest via Arlanda i år, en ökning med två procent.

ABS Wheels går med i ledande branschförening

Näringsliv Märstaföretaget ABS Wheels har gått med i branschorganisationen Sveriges fordonsverkstäders förening: - Att ABS Wheels nu vill att alla sina återförsäljare ansluter sig för att öka tryggheten för fordonsägare är fantastiskt, säger Bo Ericsson, vd för Sveriges fordonsverkstäders förening

sap_valet2018
happy_homes_juli

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

steningeslottsommar
theweek_2018
banner_center_helsida_tva
marstakalaset

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Näringsliv Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

Näringslivslunch i Kulturlänken

Näringsliv Kommunen tappar i olika näringslivsrankingar men i samband med näringslivslunchen som hölls på tisdagen framkom en bild om lönsamma företag med potential för mer.

Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
connys
forskontor
sd_val2018
sfs_outsider