fastpartner_sommar2
Foto: Riksbanken

Så många företag gick omkull

Konkurserna i kommunen är kvar på ungefär samma nivå de senaste fyra åren. 23 företag gick i konkurs förra året, den största stod AutoStore Sweden AB.

AutoStore Sweden AB stod för den största kokursen i kommunen förra året, företaget med bas i Arlandastad omsatte 16,7 miljoner kronor. Näst största företag var Racon Bygg AB med 13,2 miljoner kronor. I samtliga 23 konkurser berördes 37 anställda i kommunen.

Siffror från Creditsafe visar att konkurserna i kommunen ligger på ungefär samma nivå de senaste fyra åren, mellan 23-27 stycken per år. I hela länet var det 1878 konkurser, en minskning med en procent jämfört med 2016. Totalt i hela landet ökade konkurserna med tre procent till 5574 stycken.

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

socialutmarkelse

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

happy_homes_juli
sap_valet2018
sportfiskebanner2
steningeslottsommar

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Näringsliv Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

Näringslivslunch i Kulturlänken

Näringsliv Kommunen tappar i olika näringslivsrankingar men i samband med näringslivslunchen som hölls på tisdagen framkom en bild om lönsamma företag med potential för mer.

forskontor
nfc_vinter
Norra Redovisningshuset
connys
outsider_defacto
sap_outsider
vuxentutbildning
yearlingsales
veterankraft_standard
sigtunavatten_standard
outsider_moderat
val2018